Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki nauszne do audinst mx1 (500 - 600zł)

amnesia

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że moja narzeczona chce mi sprawić ładny prezent wybór padł na słuchawki. Aktualnie posiadam nieco już zmęczone AKG K530 i czas na ich emeryturę. Audinst wersja fabryczna (nie były wymieniane, żadne opy).

Oczekiwania co do słuchawek:

- separacja instrumentów i przestrzeń na poziomie AKG K530

- wygoda wygoda wygoda (ponieważ AKG są niesamowicie wygodne i można w nich spędzać długie godziny)

- przydało by się nie co więcej basu niż w akg (bo to zasadniczo jedyny ich słaby punkt)

muzyka jakiej słucham

- szeroko pojęta muzyka elektroniczna od dubstepu przez hardstyle aż do muzyki chillout/lounge więc słuchawki powinny być stosunkowo uniwersalne

- trochę rapu

- synthpop w stylu hurts itp

- czasami muzyka klasyczna

Słuchawki do zastosowań domowych więc raczej otwarte.

Dziękuje za wszelką pomoc z góry

Zapraszamy na profil Triangle Audio Polska

www.facebook.com/TrianglePolska/

Nie powiedziałeś nic o budżecie, ale jak do Audinsta i z basem, to chyba tylko coś od Sennheiser'a. HD380pro, HD598, HD25?

Nie znam się na Sennkach, ale miałem Audisnta z Grado i to był koszmar. On chyba potrzebuje bardzo ciemnych słuchawek żeby jakoś zagrać. Nie wiem jak Ci się słucha na K530?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.