Skocz do zawartości
IGNORED

POLPAK (KODA) - NIEPOWAŻNA FIRMA !!!

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Do napisania tego txt zmusiły mnie pewnie bardzo nie przyjemne okolicznosci obcowania z serwisem POLPAKU, a mianowicie: kupilem w sklepie Subwoofer KODA 10A, taniej z mysla o odsprzedazy. Pewien klient zwrócił mi uwage na dziwny pisk suba (jak byl wlaczony). W czasie grania nic nie bylo slychac ale w przerwach takie dziwne "ciiii" jak od właczonego TV sie wydobywalo. Poniewaz sprzet byl na gwarancji zawiozlem go do sklepu a oni wyslali do serwisu.

Sub wrócil po 2tyg. W sklepie podłaczylismy i rzeczywiscie nic nie piszczało. Dalej go nie testowalem bo po co....a szkoda!

Znalazl sie kupiec, paczke bardzo starannie zapakowalem, wyslalem kurierem. Jakie bylo moje zdziwienie gdy dzwoni i mowi ze sub jest trafiony.....okazuje sie ze cos w sródku tłucze, powietrze swiszcze przez przedni panel a filltr czestotliwosci jest walniety. PRZECIEZ DOPIERO CO Z SERWISU WRÓCIL !!!!

Poniewaz dbam jak moge o klienta wiec pojechalem do sklepu, i sie pytam co mam zrobic. Oni dali mi wytyczne POLPAKU gdzie jest napisane iz nie trzeba reklamowac przez sklep, tylko na ich koszt kurierem do serwisu wyslac.

OK dzwonie do człowieka, przepraszam bo myslalem ze sprzet jest w 100% sprawny ale tutaj ma dane serwisu i ma zadzwonic i sie dogadac z nimi jak to naprawia. Czekalem na wiadomosc aż przyszedl email; oto pełna tresc:

"Zadzwonilem dzis do serwisu, po dosc dlugiej wymianie pogladow z Panem ktory

odebra tel (oczywiscie jego zdanie bylo calkiem inne) doszedlem do wnisku ze

najlepiej bedzie jak mnie ten caly serwis w dupe pocaluje. Stwierdzili ze

najlepiej gdybym im to wyslal w sierpniu bo teraz jada na urlop i nie bedzie

pelnej mozliwosci sprawdzenia tego sprzetu. poinformowano mnie takze ze w

tym modelu powietrze ma swiszczec przez wlacznik zasilania a oni moga mi to

uszelnic za jedyne 80zl. Co do stukow w obudowie dowiedzialem sie ze nie

kupilem mercedesa tylko malucha i zebym nie zadal cudow. Na temat filtra

powiedzieli ze ten typ tak ma!!!!!!!

Pslalem kilka milych slow do tego Pana i pier... sluchawka. Rozebralem suba,

wytlumilem wzmak i juz sie nic nie tlusze. Uszeczlnilem wlacznik i juz nie

swiszczy. Zalozylem nowy filtr i jest ok!!! Wszysko mnie kosztowalo 30zl.

Polpak jest po prostu nie powazna firma-moim zdaniem. Ale juz wsio jest

OK!!!"

No jak widac w Polsce nadal ma sie klienta w dupie. Prosze wziasc pod uwage przed zakupem sprzetu Hifi (w koncu tez nie zupelnie taniego) iz serwis czasami wali sobie w ..... a zwlaszcza jak nie reklamujemy w sklepie (to przynajmniej przyjeli ale spieprzyli dalej) tylko incognito....

https://www.audiostereo.pl/topic/9760-polpak-koda-niepowa%C5%BCna-firma/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.