Skocz do zawartości
IGNORED

Standy Pod Monitorki - ~400zl

wronka

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w/w na dniach bede kupowal i konczyl to moje stereo od lat..a w przyszlym roku zaczynamy modernizacje czesci ;)

od jakiegos czasu mam upatrzone te standy ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) badz cos od tego goscia (chyba najciekawsze standy ma)

szukam cos do max 400 no 450zl za pare standow :) Mile widziany namiary na innych ludzi.Dzieki za pomoc

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/97957-standy-pod-monitorki-~400zl/
Gość wpszoniak

(Konto usunięte)

szukaj stojaków ciężkich z możliwością wypełnienia piaskiem/żwirem dla wygłuszenia konstrukcji. Dla przykładu (nie jestem producentem, znajomym producenta... itp) http://allegro.pl/podstawki-stojaki-standy-stendy-i2723330042.html (ten sam producent)

jest też opcja złożenia tego samemu.w moim przypadku tak było.pojechałem do firmy pobliskiej :stalchart; zakupiłem dwie rury grubościenne na podany wymiar(pocieli mi je na pile idealnie równo)koszt za dwie sztuki zapłaciłem jakieś 60zł .w firmie gdzie robią auta strażackie wycieli mi z blachy 6mm podstawy dolne i górne koszt około 50zł kupiłem szpilke czwórkę wszystko skręciłem do kupy do tego 20zł farba strukturalna w sprayu i standy nie do odróżnienia od tych produkowanych w sklepie..a do tego można puścić wodzę fantazji przy projektowaniu takich standów..

Gość

(Konto usunięte)

cza miec czas i sprzet :)

Kolegi "eMeReKo: standy dosc ciekawe sa:) nie robia wysylkowej? gdzie jeszcze mozna ciekawe standy zakupic?!

Tu masz namiary na nich :) http://www.top-audio.pl/

Zadzwoń, napisz maila, wykorzystaj zdjęcie ode mnie i może się dogadacie.

O ile jeszcze mają je w ofercie, bo przyznam, że dawno nie zaglądałem do nich.

I pamiętam, że wtedy na sklepie mieli tylko 50 cm (wysokość) i tydzień czekałem, bo chciałem 60.

Aha, i wybierałem kolor tej okleiny na przodzie - na zdjęciu wyszła jasno, odblask, ale w rzeczywistości była zbliżona do oklein kolumny :)

Posiadam stendy ER 96 firmy VAP. Stabilne, do zasypania. Ja zasypałem je piaskiem. Srendy VAP bardzo podobne są do wyrobów firmy JTL tylko 10 krotnie tańsze. Bardzo wysoka jakość wykonania. Używam pod ProAc Studio 110.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Tylko VAP nie prowadzi sprzedazy detalicznej ( tak maja napisane na stronie ). W jakim sklepie mozna dostac ich produkty?

W Bielsku-Białej właśnie tutaj (już wcześniej dawałem link): http://www.top-audio.pl/

Do VAP-a na spokojnie moża zadzwonic i zapytać :)

Ja swoje sandy mam własnie od nich, jakośc za cenę 400/450zł (kpl) jest świetna. Robią głównie na export do DE a tam klient jest bardzo wymagający.

Moje są modyfikacją ich standardowego projektu. Mają komorę na piach. Skoro jestes z Tarnowa a "Oni" też to naprawdę masz problem z głowy :)

A JLT i VAP to była kiedys jedna firma (tak coś mi się wydaje)

Pozdrawiam

BraWo100 -"oni tez" <hmmm> co miales na mysli?o czyms nie wiem:)

Na "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) =>VAP ER 96 Cena: 549,00zł /para (kolor srebrny dopłata 7,5%) ---- +dostawa to juz troszku wyjdzie....:(

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Moje poszukiwania właśnie się zakończyły. Udało się kupić na ebay używane lecz w stanie b. dobrym standy Mission 79 Series. Nie wiem czy są dostępne w Polsce ale jeśli tak to polecam. Bardzo ładne , solidnie wykonane, cięzkie a do tego jeszcze można je dociążyć. Szczerze słucha się teraz o wiele lepiej ale to pewnie bardziej zasługa wysokości standów ( obecne ok 60cm poprzednie 40 cm ) bo głośniki są na odpowiedniej wysokości. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.