Skocz do zawartości
IGNORED

Subwoofer B&W ASW 300 - opinie

Docent

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Nosze sie z zamiarem kupna subwoofera. Z racji tego ze posiadam fronty podlogowe, centralny i tyly B&W z serii 300 moj wybor padl na skrzynie B&W ASW 300. Ampli to Yamaha RX-V 540 + DVD 540. Jestem bardzo zadowolony z brzmienia posiadanego zestawu tylko wlasnie brakuje mi najnizszego basu. Mimo ze pokoj ma tylko 12m to bas z podlogowek nie jest dudniacy ani szczegolnie natarczywy. Sub wykorzystywany bylby w kinie i podczas cichego sluchania muzyki. Czy ktos z Was posiada taka skrzynke ? Prosze o opinie i ewentualnie co innego moglbym kupic w cenie do 2000zl.

https://www.audiostereo.pl/topic/9819-subwoofer-bw-asw-300-opinie/
  • 4 miesiące później...

Mineło trochę czasu i pewnie mogłeś coś już kupić. Ale jeśli nie, to odradzam 300, a proponuje zakupić 600. Na allegro spokojnie dostaniesz 600 w dobrej cenie, ja kupiłem 650 za 2500 PLN, a przecież w sklepie kosztuje około 3400 PLN.

Pozdrawiam

• 3 miesiące później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.