Skocz do zawartości
IGNORED

Audioshow WYJAZD RYBNIK - KATOWICE - WARSZAWA

thomassek

Rekomendowane odpowiedzi

PILNE!!!!!!

Wyjazd jutro o godzinie 5:00 AM z Rybnika.

Chętny? Dogadajmy się! Dzwoń lub pisz to ja oddzwonię pod 512-640-886 ( dostępny pod telefonem do godziny 21:00 później koniec zapisów ;-) )

Autem do Wawy z Rybnika to jakieś 4h : 40 min. przy średnim natężeniu ruchu..

natomiast ja za dowóz tam-powrót żądałbym około 100 złotych z groszem ekhm no cóż siedzieliście Panowie cicho too.. każdego szkoda ;-)

PS. Może to i lepiej.. musiałbym nauczyć się szybko wyrywać pobliskie ławki osiedlowe bądź inne przyparkowe ustrojstwa.. a auto uzbroić w armatke wodną o nikomu wcześniej nie znanej wydajności.. no i okratować solidnie szyby.. powód? Zamieszki w Warszawie jak co roku podczas obchodów święta..... Wtedy co poniektóre auta lądowały na plecach czyt. dachu, wiec.. z dwojga złego i dobrze się stało..(?) a Audio Show w skali mikro zrobię sobie prywatne w domu bo już zacząłem modernizować sukcesywnie systemik audio o nowe "smaczne" dla mnie komponenty :-)

Na drugi raz więcej energii i zdecydowania! ( bo teraz to już stanowczo za późno ehh czekałem na Wasze telefony do godziny 22-giej... )

..sam chciałbym zobaczyć te Audio wydarzenie a przyznam, że wybieram się tam już ładnych kilka lat ;-)

tymczasem idę spać bo po tygodniu wstawania na 4:40 AM czuję się jak psująca się na pełnym słońcu padlinka ;-)

Za pieniądze których nie wydałem na wyjazd kupię sobie "porządną sieciówę w ekranie dla wzmaka" O! i taką sobie walnę rekompensatę :-)

PiotrJ dziś już lepiej :-D Choć pozostał teraz gniew za kolejną nieodbytą wyprawę do świata dźwięku ;-)

po obiedzie przewertuję zdjęcia z całego tego sprzętowego cyrku :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.