Skocz do zawartości
Ta podstrona jest jeszcze w przebudowie! Czytaj więcej.. ×

TRI TRV-35SE push pull wzmacniacz zintegrowany


palton
  • 6fc835b16b58755ed2757afe83339316 https://www.audiostereo.pl/uploads/monthly_04_2012/ccs-24402-0-49792100-1333922453.jpg,monthly_04_2012/ccs-24402-0-45566100-1333922469.jpg,monthly_04_2012/ccs-24402-0-64898300-1333922486.jpg,monthly_04_2012/ccs-24402-0-25497900-1333922496.jpg,monthly_04_2012/ccs-24402-0-94415900-1333922505.jpg,monthly_04_2012/ccs-24402-0-40191100-1333922514.jpg,monthly_04_2012/ccs-24402-0-12724900-1333922520.jpg,monthly_04_2012/ccs-24402-0-87308800-1333922527.jpg,monthly_04_2012/ccs-24402-0-57167900-1333922552.jpg,monthly_04_2012/ccs-24402-0-68730800-1333922539.jpg,monthly_04_2012/ccs-24402-0-29620300-1333922558.jpg,monthly_04_2012/ccs-24402-0-62747500-1333922566.jpg
Gdy już miałem zatwierdzić tekst, postanowiłem wrzucić nazwę wzmacniacza w wyszukiwarkę. Jakie było moje zdziwienie, gdy natknąłem się na recenzję Marcina Olszewskiego, z przed niemal dwóch lat. W pierwszej chwili byłem zdecydowany usunąć swój artykuł. Pomyślałem jednak, że przecież w niektórych periodykach testy są pisane przez dwóch lub więcej recenzentów. Zawsze podobała mi się ocena sprzętu z różnych perspektyw, upodobań i w innym systemie, zdecydowałem się więc zamieścić artykuł...           Marka TRI należy do Triode Corporation of Japan i jest własnością pana Junichi Yamazaki. Właściciel firmy jest jednocześnie konstruktorem urządzeń. TRV-35SE to dosyć mocny wzmacniacz push pull ...

Nie masz uprawnień do przeglądania tego artykułu! Ten artykuł dostępny jest tylko dla Klubowiczów, aby uzyskać dostęp zaloguj się lub wykup subskrypcję.



Opinie użytkowników

Rekomendowane komentarze

Z Gryphonem zagrał ładnie. Zewnętrznie też mi się podobał. Może z innymi głośnikami i okablowaniem było inaczej, nie wiem. Mnie ten maluch przekonał do siebie.

Fajna recenzja, gratulacje & pozdrowienia świąteczne.

Podziel się komentarzem


Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dzięki Marku za dobre słowo :)

Z Gryphonem Adagio było fajnie, bardzo czytelnie. Najbardziej czego mi brakowało, to wypełnienia i płynności na środku pasma. Mój Phast SE potrafi tutaj znacznie więcej. Nawet klon Alepha którego też słyszałeś, miał barwniejszą średnicę. Trzeba jednak pamiętać o stosunkowo niskiej cenie wzmacniacza, oraz o podstawowych lampach.

Podziel się komentarzem


Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.