Skocz do zawartości
IGNORED

Klub miłośników "dobrego grania" z Dzierżoniowa i okolic

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry

W związku z tym, że przeprowadziłem się na "stare śmieci" tj. do Dzierżoniowa (woj. Dolnośląskie) chciałbym nawiązać kontakt z osobami z okolicy, które przywiązują uwagę do "dobrego grania". Jeśli są w okolicy osoby chcące podzielić się swoimi doświadczeniami w zakresie "dobrego grania" zapraszam serdecznie do kontaktu !!!... a co do znaczenia samego terminu "dobre granie" to zdaję się na Państwa intuicję (dobra muza, dobry sprzęt, dobra jazda itp...). Piszcie !!!!

Witam.

Nie mam nic do zaoferowania w stylu odsluchow tak dlugo jak nie znajdziesz sie w London ale bywam w Dzierzoniowie pare razy do roku jako ze odwiedzam tesciow z zona-jest to dla mnie kompletnie obce miasto ale uwielbiam widok na gory i okoliczne wsie...

Chetnie pogadam ktoregos urlopu lub wiecej o audio przy butelce wodki lub wina bo nic innego tak nie znajduje do roboty :)

Pozdrawiam.

Edytowane przez hydrogen

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Servus Hydrogen

skoro uwiodłeś niewiastę z Dzierżoniowa (wnioskuje z miejsca zamieszkania szacownej teściowej) to musisz być niezłym rycerzem Jedi (wiem to, bo sam uwodzę tutejsze niewiasty ;-)... jeśli kiedykolwiek zawitasz w te okolice daj znać, wino w kotlinie dzierżoniowskiej smakuje niepowtarzalnie... moje stereo może nie powala ale zeppelinów, szostakowicza, kravitza czy innego hencocka zawsze można posłuchać...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.