Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki do zamontowania w suficie

lukas83

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zdobyć informacje o głośnikach wmontowywanych w sufit, gdzie takich mogę szukać, kto je produkuje. Wiem, że takie głośniki ma w swojej ofercie Bowers&Wilikns ale dla mnie mają zdecydowanie za wysoką cenę (jak i reszta ich produktów). Byłem w sklepie to mieli tylko jeden rodzaj i uzyskałem informację, żę samochodowe głośniki się do tego nie dają. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Napisz do czego chcesz je uzywac - jesli jedynie do takiego "sufitowego" grania, to te samochodowe jak najbardziej sie nadaja. Sam mam zainstalowany jeden na ktorym slucham radia (cena kompletu - 80 zl). Rozumiem ze nie o sluchanie muzyki, bo kto slucha muzyki z sufitu ;-)

Owe głośniki są mi potrzebne do zamontowania w łazience by relaksując się kąpielą posluchać także muzyczki oraz w WC robiąc to i tamto też móc się wsłuchać w jej rytm :)

Jak rozumiem plusk spadajacej wody w pelni Ci rekompensuje nizbyt duzy koloryt plynacych dzwiekow, wiec te samochodowe zupelnie wystarcza. Niestety ich kolor jest zwykle czarny, ale spokojnie mozna tak obudowe jak i maskownice pomalowac - tylko nie pedzlem, ale np sprayem. Na rynku widzialem takie specjalne konstrukcje do sufitow, po 150 zl sztuka, ale wydaje mi sie ze to i tak przesadzona cena. Poza tym ich srednica zaczyna sie od 16 cm - w moim przypadku bylo to za duzo. I oczywiscie musisz miec co najmniej 10 cm podwieszanego sufitu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.