Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki w granicach 300 zł (Fostex T7?)

enn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Napewno takich tematów na tym forum jest dużo, lecz byłbym bardzo wdzięczny jakbym dostał jakąkolwiek odpowiedź.

Bardzo dużo czasu spędzam przed komputerem dlatego szukałem słuchawek które po 6/8/10 godzinach przed komputerem nie będę chciał sciągać z uszu. Większość czasu spędzam na gierkach online , ale przez cały czas słucham muzyki. Do tej pory miałem słuchawki "gamingowe" steelseries siberie i początkowo myślałem o zakupie siberi v2. Obawiam się, że słuchawki tzw. "gamngowe" odstają dość mocno jakościowo od innych przeznaczonych do słuchania muzyki. Nie posiadam narazie karty dzwiękowej a tylko zintegrowaną ale jeśli można to proszę o jakieś informację jaką na początek, lub na jaką ewentualnie zbierać pieniądze. Muzyka jaką słucham to zazwyczaj muzyka klasyczna, czasem rock lat 80/90.

Po przeczytaniu wielu opini zastanawiałem się nad Creative aurvana live, choć bliżej kupienia jestem Fostex T7 bo chętnie spróbowałbym coś innego.

Pytanie do Was, czy warto kupić Fostex T7 gdy nie mam karty dzwiękowej dodatkowej. Czy powinienem rozglądać się za czymś innym, coś z sennheiser itp ?

na pewno chcesz kupić zamknięte słuchawki do grania 8 godzin dziennie?

Zapraszamy na profil Triangle Audio Polska

www.facebook.com/TrianglePolska/

Zapraszamy na profil Triangle Audio Polska

www.facebook.com/TrianglePolska/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.