Skocz do zawartości
IGNORED

Przenośny zestaw nagłośnieniowy Ibiza Port-6 12V

kryvan

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Zacznę od tego, że jestem całkowitym laikiem jeśli chodzi o audio.Szukam sprzętu dzięki któremu będę w stanie puszczać na ulicy muzykę podczas wykonywania sztuki ulicznej (pasywnie, coś jakby mim, ale z muzyką w tle).

Moje wymagania to wejścia usb, żeby dało się mp3 puszczać bezpośrednio z playera; akumulator trzymający przynajmniej 5 godzin oraz jakość dźwięku - przyzwoita (wiem, że to pojęcie względne - nie chcę, żeby charczało i zalatywało lipą). Typ muzyki jaką chciałbym puszczać z takiego głośnika zdecydowanie łagodny:

Upatrzyłem sobie wstępnie coś takiego: Ibiza Port-6 12V

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co o tym myślicie? Nada się? Nie ukrywam, że cena jest dla mnie akceptowalna.

A może jakieś inne sugestie? Bez jakichś kosmicznych cenowo.Dzięki z góry!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zazwyczaj słuchamy w specjalnie przygotowanym pokoju i za 260 zł raczej płyty nie sprzęt kupujemy

Rozumiem, ja nie jestem audiofilem ale ubogim bezrobotnym aboslwentem, który szuka możliwości zarobku. A nuż znajdzie się na forum ktoś, kto miał do czynienia z podobnym sprzętem, bądź będzie w stanie coś doradzić.

Serdeczności!

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Rozumiem, ja nie jestem audiofilem ale ubogim bezrobotnym aboslwentem, który szuka możliwości zarobku. A nuż znajdzie się na forum ktoś, kto miał do czynienia z podobnym sprzętem, bądź będzie w stanie coś doradzić.

Serdeczności!

Zwróć uwagę na rozmiary tego urządzenia. Są malutkie i nie wiem, czy taki głośniczek zapewni ci odpowiednie nagłośnienie na ulicy, gdzie szum tła sięga 60dB. Dość często podczas podróży w różnych miastach widywałem ulicznych artystów, którzy z takiego nagłośnienia korzystali. Zwykle mieli skrzynki w formie sześcianu o boku przynajmniej 30cm, przeważnie zasilane akumulatorem. Poszukaj czegoś używanego na Allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.