Skocz do zawartości
IGNORED

Głosniki i słuchawki do komputera (ok 300zł)

piiwko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

szukam zestawu głośniki + słuchawki do komputera. Obecnie używam Logitech S220 ale mają one jeden istotny dla mnie minus - po podłączeniu słuchawek nie mogę regulować głośności pokrętłem od głośników przez co grają one cicho. Sprawdzałem Logitechy Z323 i tam jest tak jak bym chciał - pokrętło głośności działa też gdy podłączone są słuchawki i mogą grać dużo głośniej niż z moimi S220.

Zależy mi na tym, żeby słuchawki grały głośno i ładnie bo głównie przez nie będę słuchał. Nie jestem audiofilem i nie potrzebuję sprzętu na bardzo wysokim poziomie ale chciałbym mieć w miarę czysty dźwięk. Chcę kupić głosniki 2.1 i słuchawki nauszne do słuchania mp3 i koncertów. Na zestaw chciałbym przeznaczyć nie więcej niż 300zł ale jak będzie na prawdę warto to mogę trochę dołożyć. Z głośników mogły by być Logitech Z323 (chyba, że znacie lepszą alternatywę), co do słuchawek to jestem kompletnie zielony. Chciałbym żeby były duże, wygodne i ładnie grały ;)

Dzięki za pomoc.

Czy Microlab FC-360 będą równie dobre albo lepsze od FC-330? Pytam bo FC-330 ma pokrętło głośności w subwooferze, który będzie stał na podłodze i to trochę niewygodne rozwiązanie.

Edifier już trochę za drogie - na amazonie £98. Microlaby FC-360 za £53 bym jeszcze przeżył ale czytałem w komentarzu, że wzmacniacz nie obejmuje słuchawek... czy w FC-330 na pewno będzie można dać głośno na słuchawki?

tutaj pierwszy unboxing sluchawek edifiera H850 wlasnie znalazlem w youtube:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.