Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile z Krakowa!.....

Croolick

Rekomendowane odpowiedzi

"Kraków piękny, trochę śmierdzi - a poza tym po staremu

W Piwnicy pod Baranami banda zgredów i szpanerów

Wolno się sączy czarna kawa w Rio

Wódka droższa co poza tym chyba nic sie nie zmieniło"

i tak dalej ...

Słucham tylko muzyki.

discomaniac71 czy mógłbyś mi poradzić gdzie mogę naprawić w Krakowie głośnik wysokotonowy w kolumnie TDL RTL2 (problem poruszyłem na DIY) (Kupowałem w Zena Studio - wiadomo dawno już ich nie ma)

jest taki pan w wieliczce, ktory zaimuje sie tylko naprawa glosnikow i takowa ma pracownie.

podaje numer na forum, bo moze komus sie tez jeszcze przyda.

122881335

tego pana mozna uchwycic czasem na gieldzie elektronicznej na balickiej, jezdzi tam pozbierac sprzet i mozna sie z nim umawiac tam wlasnie.

Ostatnio naprawil dla mnie wysokotonowca visatona.

pozdro

i jeszcze 1 pytanko - czy mamy w krk jakies sensowne komisy z audio (oprocz malborskiej)? bo mam wrazenie ze tu tez pustka

paulinka

jak dla mnie jedyny sensowny komis audio jest na kalwaryjskiej, zaraz kolo ronda, ale tam nie ma raczej rzeczy z gornej polki, vintage jak najbardziej ;p

Zobacz tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bmiara dzięki za link. Wcześniej na ten wątek nie trafiłem. Pobieżnie czytając widzę jest lepiej niż się tego spodziewałem. Teraz dokładniej poczytam to mam nadziej dowiem się co gdzie gra w Krk.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Odkopywanie takich tematów to niemal jak grzebanie w mogile. Tym razem ukazał się zombie, tutejszy twardogłowy "fachowiec" od Avalonów :) :)

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Hmmm ... kto miałby niby być tym zombie?

Pytanko mam. Gdzie w Krakowie można nabyć dobre elementy elektroniczne do audio? Myślę tu o wyborze w rezystorach i kondensatorach naprzykład.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.