Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw głośników pod Yamahe

Romek86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem nowy na forum jak widać. Na początku zaznaczę,że nie jestem znawcą audio itp. Jestem zwykłym śmiertelnikiem posiadającym przeciętną wiedzę w tych tematach.

Otóż mam problem.

Na dniach otrzymam nowy zestaw kina YAMAHA RXV-373CZ+BDS473CZ+ONYX100.

Jak już zdążyłem się dowiedzieć u wujka google głośniki z tego zestawu to porażka.

Planuję zostawić z tego zestawu amplituner :http://q21.pl/pl/yamaha-rx-v373.html

oraz odtwarzacz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dlaczego? Ponieważ nie jestem kolesiem przy nie wiadomo jakiej kasie a kino otrzymam za darmo.

Chcę sprzedać sowje obecne kinio

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) na allegro oraz głośniki z tego zestawu yamahy dołożyć troszkę pieniędzy i w ten sposób mieć max 3500zł na głośniki. Tylko kompletnie nie wiem jakie. Kina używam do oglądnia filmów 50%i do muzyki 50% Lubie tzw "wypasione" dzwięki. A zestaw grać będzie w pomieszczeniu nie większym niż 25m.

I tu pytanie do was. Czy ma to sens? Czy ten amplituner oraz odtwarzacz jest "w miarę" i czy głośniki za 3500 zł nie będą przesadą na poprzednio wymienione elementy. Jeśli tak to jaki zestaw głośników proponujecie ? A może lepiej sprzedać wszystko i kupić cały zestaw kina za 3500zł?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Według mnie już od czegoś zacząłeś masz porownianie a to jest niezwykle istotne. Przesłuchaj ich kilka dni mówie o prismach wyrob obie opinie co bys chcial zmienic. Pozniej idz do skepu i pzesluchaj tych samych utworów.

Na pewno sprawdz Heco, cena do jakości ma 10/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.