Skocz do zawartości
IGNORED

Moc herosów z dawnych lat. Pomóżcie mi ich odnaleźć.

quub

Rekomendowane odpowiedzi

Spróbuję jeszcze raz Was zapytać... Ponieważ mam trudności z pozyskaniem polecanych wczesniej monitorów, szczególnie Kan w satysfakcjinujacej mnie kondycji i cenie, postanowiłem trochę zwiększyć budżet i wytypowałem nastepujących kandydatów:

1. Linn Katan

2. Epos m12.2

3. Dynaudio 52se

4. Usher v 601

5. Harbeth P3ESR

Ponieważ w Łodzi mam nie mały problem z odsłuchaniem tych monitorów, proszę Was o jakieś oceny i rady i sugestie w kontekście posiadanego przeze mnie zestawu.Liczę, że może ktoś już może pokusił się o powyższe zestawienia i zechce podzielić się swoimi odczuciami.

Katan sobie odpuść nowa wersja Linna to już nie ceniony Kan. Ja z Eposa to poszukałbym 11. Dynaudio 52se- bardzo ciekawe monitory, Usher v601 cenione, lecz nie znam ich dobrze.Szukaj jeszcze Rogersa ls6,lub starszą 7. Ale to już pisałem ostatnio nie siedzę mocno w monitorach dlatego ciężko mi coś doradzić na poziomie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.