Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki Technics

proch82

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie a propo sluchawek mam do wydania 150 zeta na slychawki,slucham glownie mp3 z kompa,ale rownie czesto z wiezy z cd.czy technicsy rp f400 to dobry wybor???widze ze czesto omawiane sa tu philipsy,ale od czasu kiedy kupilem telewizor tej firmy,mam jak najgorsze zdanie o tej firmie,ale moze sluchawki robia lepsze.prosze o jakies konkretne propozycje dobrych sluchawek.pozdro

https://www.audiostereo.pl/topic/10234-s%C5%82uchawki-technics/

Technics nie robi dobrych słuchawek. Jeżeli masz twardy limit 150 zł, powinno wystarczyć na Sennheisery HD457; jeżeli trafisz na przecenę możesz wyjąć Koss PortaPro albo Sennheiser PX100 - bardzo przyjemny dźwięk za nieduże pieniądze.

Generalnie w tym przedziale cenowym nie oczekuj cudów, ale co do Philipsa 890 masz właściwe przeczucia - trzeba dużo tolerancji, żeby nie dać się zirytować tej konstrukcji. Chyba, że ktoś lubi sztucznie podbity górny bas i plastikowy pogłos, bo różne rzeczy teraz ludzie lubią.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 150zl masz szczescie :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

sam nie wiem na co sie zdecydowac,co czlowiek to inna opinia:) w sumie moge wydac i 200 zeta ale zeby bylo warto,kierowalem sie troche ocenami w magazynie audio,tam np b.dobrze ocenili bayerdynamic dt75se,philips sbc hp890 a dobrze hd 212pro.jestem strasznie niezdecydowany,ale wiadomo kazdy chce kupic cos co go usatysfakcjonuje.czekam na jakies dobre typy.pojzdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.