Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana głośnika w Magnat Sonobull 5000XL

Ven_LDZ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Posiadam zestaw stereo :

Wzmacniacz YAMAHA A-500

Kolumny MAGNAT Sonobull 5000 XL

Niestety w jednej kolumnie zepsuł się głośnik wysokotonowy, kontaktowałem się z tym panem który naprawia głośniki ( którego wszyscy polecają) ale on powiedział, że się nie podejmie.

Kolumn nie chcę wymieniać na inne gdyż te mam wbudowane w ścianę w otwory robione na wymiar.

Potrzebuję zatem wymienić sam głośnik. Macie jakiejś propozycje co wybrać, chciałbym żeby jakość dźwięku była porównywalna z obu kolumn ale żeby cena nie powalała coś w granicach 200zł jest do zaakceptowania przeze mnie. Znajdzie się coś sensownego w tej cenie?

Średnica zewnętrzna głośnika to 23cm. Nowy może być trochę większy bo i tak mam cały czas założone maskownice.

Co jakiś czas na allegro pojawiają się te kolumny więc jest jeszcze opcja żeby czekać aż coś się pojawi.

Z góry dzięki za pomoc.

Skontaktuj się z firmą Audiofil z Dzierżoniowa. Bez problemu naprawią Ci ten głośnik. Znajdziesz ich na Allegro lub w Google. Oni naprawiają wszystko. Już nie raz naprawiał u nich głośnik nie możliwy do naprawienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.