Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki CD do Audio Analogue Bellini/Donizetti i AE Aelite 2

ICE

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Już od dłuższego próbuję złożyć zestaw stereo dla siebie. Do tej pory udało mi się zakupić kolumny AE Aelite 2 oraz przedwzmacniacz Audio Analogue Bellini + końcówkę mocy Donizetti. Jednak na chwilę obecną źródło z pieniążkami znacznie przyschło i na CD już za dużo nie ma.

Stąd moja prośba o jakąś sugestię co do wyboru CD dla tego zestawu (myślę że tymczasowego...) tak do kwoty 700-800zł. Zdaję sobie sprawę, że nie będzie raczej rewelacji, ale coś wybrać muszę.

Chyba, że jakieś inne rozwiązanie może jakiś DAC np. Nostromo Wolf?

Na chwilę obecną w układzie wpięty jest CD Cambridge Audio D500SE. Jednak wydaje mi się że znacznie ogranicza ten zestaw.

Z góry dzięki za pomoc

ja mam taki sam pra/amp i dac audio-gd nfb 3.32 + hp pavilion dv6, jriver, fidelizer i tablet jako pilot - z monitor audio silver 8i gra to bardzo dobrze, nie tylko w mojej ocenie. myślę, że dzisiaj zakup cd nie ma większego sensu. łykaj daka, podłączaj kompa i ciesz się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.