Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do 500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

hmm.. ciekawe, bo te nixony widziałam u jednego DJ na jakiejs imprezie, myslalam ze beda niezle:(

w tej chwili mam KOSS PRO4AAT i są bardzo ciche jak na słuchawki za tą cenę..

dlatego też szukam innych. znasz może jakieś dobre z fajnym designem?

Witam odświeżę temat bo potrzebuje porady a nowego tematu nie będę zakładał.

Szukam słuchawek nausznych do domowego użytku, mam laptopa i MP3 Playera mam przeznaczone na to 300zł i ani grosza więcej!

Słucham muzyki elektronicznej: Trance, Progressive,Techno, Electro

senki hd485 i hd555 mają mocny bas ale czy on jest dobry to bym polemizował bo w hd485 jest wyjątkowo słabo kontrolowany, w hd555 jest trochę lepiej a już bardzo dobrze jest w hd595...

Witam

Miał ktoś do czynienia z tymi słuchawkami THE T.BONE TDJ-1000 ?

Pytam bo nie mogę nic ciekawego znalesc na ich temat, a mogę je mieć za 100zl.

Pozdrawiam

senki hd485 i hd555 mają mocny bas ale czy on jest dobry to bym polemizował bo w hd485 jest wyjątkowo słabo kontrolowany, w hd555 jest trochę lepiej a już bardzo dobrze jest w hd595...

Bede to powtarzal do znudzenia. Jedynea roznice miedzy 555 i 595 sa kosmetyczne - pady, kolory, uchwyt, pudelko itd. No i ta durna gabka w srodku, ktorej brak kosztuje trzy stowki. ;)

server unreachable;--

Planuje kupić słuchawki otwarte. Nie mam wielkiego budżetu - 300zł za tę cenę nie dostane niestety żadnych Sennheiser'ów. Jakie słuchawki polecali byście w tej cenie? Jak dotąd zainteresowały mnie Beyerdynamic DTX 910 znalazłem w miarę przystępnej cenie czy ktoś może ma i mógł by się wypowiedzieć? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam

Planuje kupić słuchawki otwarte. Nie mam wielkiego budżetu - 300zł za tę cenę nie dostane niestety żadnych Sennheiser'ów. Jakie słuchawki polecali byście w tej cenie? Jak dotąd zainteresowały mnie Beyerdynamic DTX 910 znalazłem w miarę przystępnej cenie czy ktoś może ma i mógł by się wypowiedzieć? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam

Może nie kupuj konstrukcji nowych..za mniej niż 300zł masz używane Sennheiser HD595, Grado Sr60 / Sr80 , Akg 530... Czego słuchasz i do czego planujesz je podłączyć.

Rozpatrz moze jakies lekkie/male modele. W sumie prawie daja taka sama jakosc przy odsluchu, a nie mecza tak przy sluchaniu, a jak trzeba mozna je nosic takze na zewnatrz,

Słucham zróżnicowanej muzyki zależy mi głównie nad dobrym przenoszeniem może posłuchać sobie trochę flac'ów. Słuchawki nie będą używane na zewnątrz planuje raczej podłączyć je do sb x-fi HD do laptopa.

Swego czasu za 300zł mozna bylo kupic nowe HD555 czy AKG K530. Gradio SR60 tez. Ta trójka warto sie zainteresować. No i wyzej wspomniane HD595.

?👈

Za 350 mozna kupic nowe (polotwarte) hd555 w eurortv. Wyciagamy gabeczke z nausznikow i mamy (otwarte) hd595. ;)

PS

Mnie osobiscie bardziej meczy kiedy mi cos uszy gniecie niz jak mam je "w kubelkach". Wazne tylko zeby to byly duze kubelki a nie takie malutkie jak w CAL.

server unreachable;--

No i padło na audio-technica ATH-T40 (230zł) Najbardziej przypadły mi do gustu, słuchałem różnych (ok 10 modeli różnych producentów) słuchawek do 350zł max ale te grały według mnie najlepiej. Oczywiście pojechałem do odsłuchu ze swoim laptopem, miałem do dyspozycji wzmacniacze słuchawkowe za min 1000zł i sprzęt z najwyższej półki. o dziwo te sluchaweczki graja głośno i czysto nawet na zwykłym laptopie.

Jak najbardziej polecam!!!

Moja uwaga to take żeby nigdy nie kupować słuchawek po opiniach innych, to trzeba usłyszeć każdy ma swój indywidualny gust.

Witam. Chcialbym zakupic jakies troche lepsze sluchawki. Posiadam zwykle douszne, troche lipne. Muzyki slucham z telefonu, wiec nie jest to jakies strasznie mocne zrodlo raczej. Ale chyba nie jest zle.

Chcialbym zakupic sluchawki nauszne, najlepiej z firmy: AKG, Sennheiser, Creative, Denon (ale on raczej nie do ok. 200zl), itp.

Moga byc bezprzewodowe (tylko tu mam pytanie, czy nie jest to jakis minus jakosci, wzgledem sluchawek przewodowych?)

Bardzo ciekawia mnie sluchawki AKG K912e. Czy ktos moze wie, czy warto je kupic? Albo moze ma link do recenzji, lub cos w ten desen?

Dodam, ze liczy sie dla mnie wyglad sluchawek. Nie chcialbym takich prostych, zwyklych, brzydkich. Design takze ma dla mnie znaczenie.

Bede baaardzo wdzieczny za pomoc, porade, propozycje (najlepiej wsparte jakimis reckami, itp)

Ps. to moj pierwszy post tutaj, wiec prosze o wyrozumialosc.

Pozdrawiam.

Jeżeli nie zależy ci na jakości to bież bezprzewodowe, jak dla mnie to beznadziejny wybór.

Zanim kupiłem słuchawki to byłem w 2 dużych sklepach nie będę pisał jakich bo nie chce robić reklamy.

Przesłuchałem naście modeli, zanim podjąłem wybór.

Na internecie jest dużo opinii o AKG i Senkach a ja wybrałem audio-technice o której jednej opinii nie mogę znaleźć.

Słuchałem Tez drogich słuchawek po podłączeniu do laptopa lub przenośnego odtwarzacza po prostu nie grały.

Ale już jak podpiąłem do lapka wzmacniacz słuchawkowy za ok 1000zł to można było sobie słuch uszkodzić, prawie wszystkie grały tak głośno i z takim basem ze uszy się trzęsły.

Pewien specjalista powiedział mi ze nawet najlepsze sprzęty po 10tys nie maja porządnych wzmacniaczy w sobie i z tym się zgadzam w 100%.

Będę polecał to co mam bo naprawdę dobrze graja, bez żadnych wspomagaczy, a jak podepnę je pod wzmacniacz to dopiero pokarzą pazurki :)

audio-technica ATH-T40

Rada!!!! Nie kupuj sprzętu po opiniach innych!!!

Witam

Planuję kupić słuchawki nauszne w cenie do 180zł.Przeszukując internet sporo wyczytałem o firmach takich jak np. Koss ,Akg iSennheiser . Jaką firmę polecacie ? i jaki model ? otwarte czy zamknięte, czy może półotwarte ?. Moją uwagę zwróciły modele :

Koss UR40 (wydaje mi się że to słuchawki bardziej przenośne a mi głównie chodzi o to, by były do użytku domowego) , AKG k514 , AKG k99 , AKG k77 , Koss TD85 . Jakie polecacie ? , mile widziane własne propozycje.

Witam!

Jakie kupić słuchawki nauszne do Pentagram Vanquish Volt?

Wiem tylko tyle,że nie może być zbyt duża impendancja, żeby pociągnęły z mp3 playera.

Zależy mi przede wszystkim na dobrym dźwięku i na wyciszeniu hałasu z ulicy.

Preferowana muzyka: klasyka, etno, filmowa ale i mocniejszym łupnięciem też nie pogardzę.

Dostałem propozycję Philipsa shl 9600.

Czy warto?

Czy lepiej by było coś ż Sennheisera (np. HD 205), Kossa, Grado lub AKG?

Witam. Szukam sluchawek do ok 200zl (ew. max 250), badz opinii o nich. Nie jestem do konca pewien, czy kupic dokanalowe, czy nauszne. Sluchawki towarzysza mi caly czas i do tego lepsze bylby dokanalowe (waga, rozmiar), ale nauszne graja lepiej i je bym wolal (jednak musza byc skladane jakos).

Zastanawiam sie nad produktami firm: AKG, Denon (ale raczej za drogie), Sennheiser, ew. Creative, i jakies inne podane przez was dobre firmy.

Myslalem o sluchawkach AKG K514 i AKG K912e (ale te sa bezprzewodowe a to ponoc wplywa negatywnie na jakosc dzwieku, wiec chyba je sobie odpuszcze).

Z Creative to chyba tylko Aruvana Live, ale czytalem tutaj o nich slabe opinie.

Sennheiser - nie przegladalem ich jeszcze dokladnie.

Dodam, ze wazny jest dla mnie takze desing. Nie chce takich brzydkich, prostych, smutnych sluchawek. Chce, by sie ciekawie prezentowaly.

Dodam rowniez, ze muzyka bedzie sluchana z odtwarzacza w smartphon'ie, wiec nie jest to jakies potezne zrodlo.

Bylbym bardzo wdzieczny za wszelkiego rodzaju porady, linki, opinie, itd.

Sawo

Możesz się zainteresować tymi słuchawkami

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) wygląd ciekawy, w zestawie zapasowe materiałowe pady, napędzi je chyba wszystko, maja wysoką skuteczność, równowaga tonalna przesunięta delikatnie w dół. Kupiłem te słuchawki nic o nich nie wiedząc, poprostu dołożyłem je żeby uniknąć płacenia za przesyłkę, niemniej jednak mile mnie zaskoczyły grając całkiem przyzwoicie z sprzętem przenośnym. Myślę że w tej cenie są jednym z najlepszych wyborów.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam panów i panie poszukuje dobrych słuchawek dousznych, od razu mówię że nie interesują mnie takie słuchawki z gumkami na końcu które wchodzą głębiej do ucha, cena ogólnie nie gra roli mogą byc nawet do 200 zł jak takie istnieją, ogólnie słuchawki do apple nie sprawdzają się psują sie szybko i jakość nie tak słaba że aż mnie dziwi że mogli coś tak słabego stworzyć.

Dziękuje i pozdrawiam

Snejku

Polecam Ultimate Ears triple.fi 10 Pro

Ukryta Zawartość

Ewentualnie lepsze (gdy cena nie gra roli) Ultimate Ears Custom UE-11 Pro

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

mocno interesuja mnie miedzy innymi takie modele jak akg k912 (cos ktos o nich wie wiecej moze?), i k514, k530, czy z sennheiser'a: , hd435, hd598, hd415.

denon'y jak np: ah-d310 czy ah-d301

tzn. mniej wiecej taki design jak te powzyej.

Polecam Ultimate Ears triple.fi 10 Pro

Ukryta Zawartość

Ewentualnie lepsze (gdy cena nie gra roli) Ultimate Ears Custom UE-11 Pro

Ukryta Zawartość

"od razu mówię że nie interesują mnie takie słuchawki z gumkami na końcu które wchodzą głębiej do ucha"

Szkoda, że Ci nie wyszło..

O ile się nie mylę to AKG 315 były chwalone.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi