Skocz do zawartości
IGNORED

Róznice w kolumnach HARBETH P3ESR - Bowers & Wilkins PM1

barcelonafc

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawią mnie różnice między Bowers & Wilkins CM1 a HARBETH P3ESR. Jeśli chodzi o HARBETH P3ESR to nie mam możliwości odsłuchu, ponieważ mieszkam na Górnym Śląsku. Które z w/w kolumn łatwiej napędzić? No i które kolumny "budują" szerszą scenę?...

Gość

(Konto usunięte)

Odnośnie Harbeth, to skontaktuj się z Audio Styl w Katowicach:

http://www.audiosystem.com.pl/dealerzy/17

Może tam uda Ci się posłuchać :)

Mam wrażenie, że Bowers & Wilkins PM1 ma lepszą, szerszą scenę, jednakże słuchałem ich w całkiem innym miejscu, przy innym ustawieniu niż Harbeth P3ESR, i w sporym odstępie czasowym.

Witaj,

to kolumny o zupełnie innym charakterze brzmienia. Wybór zaleźy od pomieszczenia, konfiguracji sprzętu oraz przede wszystkim Twoich preferencji brzmieniowych.

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy kolumn Harbeth, dajemy także możliwość wypożyczenia kolumn do odsłuchu w Twoim systemie (także na odległość).

W przypadku pytań służę pomocą, może jeszcze inne konstrukcje będą wchodziły w rachubę przy wyborze optymalnego zestawu.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.