Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie dobre słuchawki (earbuds) z mikrofonem do galaxy s3?

mish mash

Rekomendowane odpowiedzi

Być może to nieodpowiedni dział lub nawet zle forum :ph34r:

Szukam dobrych słuchawek do 400 zlotych. W chwili obecnej uzywam standardowych sluchawek samsunga jakie dostałem z galaxy s3.

Zależy mi zeby schodzily nisko, zarazem były detaliczne oraz dobrze izolalowały od otoczenia. Preferowana muzyka od instrumentalnej po house oraz techno.

Jakieś sugestie? Jakich słuchawek używacie sami w swoich telefonach lub 'mp trójkach'??

Sent from my GT-I9300 using Xparent BlueTapatalk 2

Najlepszych na jakie nas stać ...spróbuj coś z Audeo ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Dużo negatywnych opinii na temat tych słuchawek. Bardzo dora jakość dźwięku natomiast fatalna jakosc wykonanaia. Przeczytam prawie 100 opinii na amazon.co.uk. Klipsch s4i po prostu sie rozpadaja po jakimś czasie nawet przy lekkim użytkowaniu. Natomiast producent nie chętnie wymienia/naprawia wady w ciągu rocznej gwarancji.

Najlepszych na jakie nas stać ...spróbuj coś z Audeo ...

Ukryta Zawartość

Pfe 112 wydają sie całkiem interesujace! Dzieki za linka;)

Drugie które się mi podobają ale przekraczają określony budget to szwedzkie Nocs NS400 Titanium Earphones with Remote and Mic - Black

Ukryta Zawartość

jakość dzwieku jest bardzo dobra, co do wykonania i jakosci mam je juz 1,5 roku i nie zauwazylem zeby cokolwiek sie z nimi dzialo niepokojacego a uzytkuje je niemal codziennie. Kable sa solidne grube jak na sluchawki dokanalowe, tak samo muszle sa bardzo solidne. W kazdym razie na pewno warte posluchania, mnie zaskoczyly pozytywnie.

Polecam jednak Audeo bo w przyszłości można łatwo przejść na aparat słuchowy ich produkcji ;-))))) Zostaje się w ramach jednej firmy ;-)))))))))

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Oni są sprytniejsi ... wpierw sprzedadzą Ci słuchawki a potem sam do nich przyjdziesz po aparat słuchowy ;-)

Już wiem co kupie. Sony XBA-2iP. Sa to armaturowe słuchawki z dodatkowym basowym wooferem i oczywiście mikrofonem. Chyba najbardziej odpowiednie dla mnie

Jednak padło na audeo pfe112! Dziękuję za podpowiedź. Jak juz pfe to tylko szare filtry i koniecznie pianki zamiast nakładek gumowych. Pierwszy raz doznaje takich odczuć muzycznych. Nigdy nie przypuszczałem ze słuchawki dokananałowe mogą generować takie dźwięki. Nie nadarmo używają ich muzycy na scenie do odsłuchu.

Te słuchawki sa warte każdej złotówki

Cieszę się, że trafiłem w gust podpowiedzią ! Niech teraz muzyka płynie i raduje duszę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.