Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz A-9711

voio77

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie obraz sie ale lamerami sa ludzie ktorzy nie maja szacunku do innych i wypisuja brednie ktore nie maja zadnego poparcia w rzeczywistosci.Podaj mi choc jeden argument ktory potwierdzil by mnie w przekonaniu ze zrobilem blad kupujac ten sprzet.Poprostu go nie masz dlatego wkolko wypisujesz jedno i to samo nie czytajac miedzy wierszami.Kupujac od tego pana sprzet poczulem sie jakbym go dostal od dystrybutora,jesli mialbym ponownie wybierac to pewnie wybralbym zakupy u tego goscia.

Lamer to osoba niedoświadczona. Łącząc bardzo dobre kolumny z amplitunerem pokazałeś że nim jesteś. Najlepsze jest to że jeszcze się upierasz ale obecnie ludzie tak mają. Każdy jest miszczem i nie potrafi się przyznać nawet jeśli wie że popełnił błąd. Sprawę tego pana przemilczę. Już wiadomo że jest zwykłym oszustem żerującym na lamerstwie. Nie mam go i nigdy bym go nie kupił.

Wiem co te kolumny potrafia,z tym amplitunerem graja wysmienicie.Nie wiem skad jestes,ale jesli masz watpliwosci to zapraszam do posluchania.pzdr

Przeciwnie. Nie masz zielonego pojęcia co te kolumny potrafią.

Lamer to osoba niedoświadczona. Łącząc bardzo dobre kolumny z amplitunerem pokazałeś że nim jesteś. Najlepsze jest to że jeszcze się upierasz ale obecnie ludzie tak mają. Każdy jest miszczem i nie potrafi się przyznać nawet jeśli wie że popełnił błąd. Sprawę tego pana przemilczę. Już wiadomo że jest zwykłym oszustem żerującym na lamerstwie. Nie mam go i nigdy bym go nie kupił.

Bardzo konstruktywny, przemyślany i wartościowy wpis.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie zrobiłem niczego takiego za co przysługuje ban i moderacja dobrze o tym wie. Poza tym że kogoś mało doświadczonego nazwałem lamerem. Tylko tyle i aż tyle. Rozumiem że nie wolno mi zwracać uwagi komuś kto gada bzdury tak? I nie wolno mi wygłaszać własnych poglądów bo mogą one zaszkodzić grupie interesów - tak jak w przypadku Krajcara. Zresztą tamtą sprawę na pewno wyjaśnię.

Tu chodzi wyłącznie o formę. Twoje wypowiedzi sa obraźliwe i jeśli tego nie widzisz to znaczy, że masz duże problemy z tzw. kindersztubą. Mógłbym poprzeć to mnóstwem cytatów, ale o nie miejsce na to. Brak wychowania najłagodniejsze określenie. O meryorycznej zawartości lepiej się nie wypowiadać.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jestem dosadny i nic więcej. Teksty o wychowaniu sobie daruj. Patrząc na bzdury które wypisują niektórzy z Tobą na czele to i tak jestem łagodny. No ale dzisiaj wokół sami miszczowie i nie wolno nikomu uwagi zwrócić.

Nie wiem skad w ludziach tyle arogancji.Zadalem pytanie na ktore odpowiedziales jakimis bzdurami bez zadnego uzasadnienia.Miotasz sie jak dzieciak,napisze ci to duzymi literami zebys mogl spokojnie dojrzec.IDIOTYZMEM JEST ZAKUPIC TAKI AMPLITUNER ZA 17000 pln Z 2 LETNIA GWARANCJA.NAWET ZALOZYCIEL TEGO WATKU PRZEKONAL SIE ZE TEN PAN OFERUJE COS CZEGO NIE DAL ZADEN DYSTRYBUTOR,BEDAC PRZY TYM UCZCIWYM SPRZEDAJACYM.A kolumny ktore posiadam to ja mysle ze widziales tylko na zdjeciach i nigdy ich nie sluchales.Bo nawet to napisales,wiec kto tu jest lamerem.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Może za jakiś czas dojdziesz do tego że jednak mówiłem prawdę. Na razie zbyt wiele w Tobie buty i niczym nieuzasadnionej pewności siebie.

PS. U znajomego 802 zestawione są z elektroniką Accuphase (C-290V, P-1000, DP-75V). Mnie nie do końca odpowiada brzmienie tego zestawu ale właściciel jest bardzo zadowolony.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.