Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz stereo w wymiarze "mini"

adamkrak1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuję w pokoju 20m2 postawić zestaw stereo. Miał to być Denon PM-520 z głośnikami Dali Zensor 1, źródłem Logitech Touch. Tylko że przydałby mi się wzmacniacz o nieco mniejszym wymiarze. Szerokość nie typowe ~42cm, ale coś w wymiarze klocków od mini-wież. Może być nawet głębszy, wyższy, ale jednak węższy. Taki mi pasuje na stolik. Przykładem może być TEAC AH300 - szerokośc ~22cm.

Czy możecie podsunąć jakieś propozycje ? Moc to ~2x 50...80W. Nie musi być na pilota, używany wchodzi w rachubę. Budżet ? Do 1500pln, z nadzieją, że wśród używanych coś tańszego się znajdzie.

pozdrawiam

AdamK

https://www.audiostereo.pl/topic/105085-wzmacniacz-stereo-w-wymiarze-mini/

Witaj,

spójrz proszę na wzmacniacz NuForce DDA-100 (http://www.q21.pl/nuforce-dda-100.html). Urządzenie gabarytami powinno Ci odpowiadać, jest bardzo dobrze jakościowo wykonane i moim zdaniem bardzo eleganckie. Co najważniejsze, jest to wzmacniacz posiadający wejścia cyfrowe optyczne i coaxialne, dzięki temu Twojego Logitecha podłączysz właśnie przewodem cyfrowym, omijając przetwornik cyfrowo/analogowy w Logitech (który swoją drogą nie jest najwyższej klasy, znacznie lepszy przetwornik znajduje się w DDA-100).

W kwestii ceny możemy zamienić np. bezpłatny kredyt na upust co bardzo zbliży się do założonego przez Ciebie budżetu.

W przypadku pytań oczywiście jestem do dyspozycji, jeśli masz taką możliwość, serdecznie zapraszam na odsłuchy.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.