Skocz do zawartości
IGNORED

HK AVR270 z LOGIC 7 i z upper front vs. Yamaha RX-V675 z DSP i z f.presence

archipo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chce kupić Harmana Kardona AVR270 albo Yamahe RX-V675. Głośniki mam już ułożone tak że mam fronty + fronty high, czyli AVR270 może mieć opcję front high upper, a RX-V675 opcję f.presence do górnych fronotwych głośników . Stąd zainteresowanie tymi modelami Harmanem (oba mają również radio internetowe na którym mi zależy). Zależy mi by amplituner miał opcję przetwarzania z sygnału stereo do 5.1 ( do filmów puszczanych z komputera mac mini). Pod tym kątem który sprzęt będzie lepszy Yamaha z systemem DSP czy HK z systemem LOGIC 7?

W załączniku układ moich głośników, nad głową jest rzutnik.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wiesz ze tak na prawdę to sa tylko nazwy a chodzi o to samo. Solby pro logic IIz. Oba maja lan i oba możesz z streo zrobić 5.1 czy też 7.1 nie miałem do czynienia z modelami x70 harmana. Jeśli sa wykonane jak poprzednie to wybral bym Yamahe. Lubie dzwiek harmana jednak jego wykonanie wewnatrz pozostawia wiele do zyczenia. W audioklanie masz przy najmniej 3 lata spokoju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.