Skocz do zawartości
IGNORED

SONY STR DA3600ES + kolumny

Marcin Kubicki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Postanowiłem tu napisać gdyż w sumie to jestem strasznie zamotany. Ale po kolei.

Swego czasu zanabyłem drogą kupna amplituner SONY STR DA3600ES podłączyłem do tego jakiś tani zestaw głośników JAMo 408 (to taki zestaw kina domowego) nie gra to to za rewelacyjnie jeśli w ogóle gra.

W końcu nadszedł ł ten czas zanabycia odpowiednich głośników i tu już jest problem.

Wziąłem pod pachę AMLI i do sklepów.

Monitor Audio BX6 - słabo (z jakimś DENONEM strumieniowy ponoć zabawka rewelacja tu niestety kiepsko)

Q Acoustic 2050i + lepiej ale szału niema

Mission MX4 - ponoć też nędza ale nie dali mi długo posłuchać

Podłączyli za to B&W CM1 - super ale monitory (wolałbym podstawki) fakt że słuchane w super wytłumionej sami i nie wiem czy to może mieć wpływ na odsłuch w domu czyli zdecydowanie inny niż w sali czy porównywalny??

Polecono mi podłączyć jakieś DALI ponoć powinny zagrać spoko.

Teraz mam prośbę bo w sumie jestem zamotany to co chciałem czyli BX6 mnie zasmucił a monitorów nie bardzo chce.

Możecie coś doradzić.

Najpierw Stereo z możliwością dokupienia pozostałych do KD do kompletu.

Pokój salon około 20m2 budżet około 2500zł

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/105213-sony-str-da3600es-kolumny/

Czyli co nie ma żadnej nadziei, że lepiej zagra,

Fakt że miałem w domu VIFA SENSE 6.5F (pożyczone do odsłuchu celem zanabycia po pozytywnej weryfikacji) i starałem się bardzo jednak nie dosłuchałem się na tych głośnikach czegoś co by usprawiedliwiało wydać jakieś pieniądze celem ich nabycia. Ale możliwe że nie pasują.

Może Q21 coś poleci???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.