Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz PM7200: co do niego?

Piotr_51159

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie zakupiłem wzmak jak w tytule (kolor srebny/szampański).

jeśli chodzi o czytnik cd lub dvd to co proponujecie w kwocie około 400 pln ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/105562-marantz-pm7200-co-do-niego/

Wygladem nie bardzo, wygladem pasowal by np CD6000, ale to badziew jak cala seria moim zdaniem. Raczej odsunal bym sie tutaj od wzgledów wizualnych i poszukal czegos innego. Jakis czas temu sprzedalem ladne, szampanskie DCD-1450AR. Dobrze by sie zgral z PM7200, wygladal by tez niezle. Akurat tutaj 1550AR:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

jakaś propozycja? a co sądzisz o

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość LeClerc

(Konto usunięte)

Zadna propozycja, bo nie mam aktualnie nic do sprzedania. Poprostu moim zdaniem wzmaki Marantza dobrze sie zgrywają z CD Denon-a.

Moje stare, ale jare stereo:

Końcówka mocy: Marantz SM80

Przedwzmacniacz: Marantz SC80

Odtwarzacze CD: Denon DCD-3000

Tuner: Denon TU-245

http://www.audiostereo.pl/user/17230-rafal735r/

no i proszę, opis zmienia się jak w kalejdoskopie - nagle "zniknęły" Tuner i CD Marantza... "odtwarzacze", a nagle został tylko jeden... na kolanie pisane ;)

i nawet jeszcze nowych zdjęć systemu nie ma - a stare wcięło ;-D

PS. handlarz z Pana, Panie Rafale i tyle.

O, znow zlot klonów. Zeby tu moderacja byla w porządku to juz dawo bys mial bana na IP, bo nie mozna posiadac dwoch kont. Ciesz sie ze tu toleruja takich troli. Wrzuce cie do ignorowanych, bo slabo mi sie robi.

PS. Napisz jak zejdzies z kartonowego marantza. I nie polecaj tego zlomu wszystkim w byle temacie, bo chyba jelenia szukasz na tego trupa :)

?👈

Gość LeClerc

(Konto usunięte)

Napisz jak zejdzies z kartonowego marantza. I nie polecaj tego zlomu wszystkim w byle temacie, bo chyba jelenia szukasz na tego trupa :)

mój Marantz jest w aktualnej ofercie - wchodzisz do sklepu i kupujesz - rzecz jasna, w oryginalnie zapieczętowanym kartonie.

a Twój szrot? - przywieziony na palecie z niemieckiej wystawki, z uciętym kablem, zapewne.

mój Marantz jest w aktualnej ofercie - wchodzisz do sklepu i kupujesz - rzecz jasna, w oryginalnie zapieczętowanym kartonie.

a Twój szrot? - przywieziony na palecie z niemieckiej wystawki, z uciętym kablem, zapewne.

co złego w tym że ktoś wymienia sprzęt często,jakiś problem.Przynajmniej ma taka osoba spore doświadczenie,nic w tym złego,gorzej jak ktos kupi nowe gówno ,i poleca go wszystkim bo sam ma i chce się dowartościować.PS cd Marantz 6000 to jeden z najgorszych cd,lepszy jest tani cd40,50,52,nie wspomnę o 60,62,72.

Jak kabel ucięty to zawsze jest powód aby zamontować węża ogrodowego, wiadomo - dobre zasilanie to 90% dobrego brzmienia;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Gość LeClerc

(Konto usunięte)

co złego w tym że ktoś wymienia sprzęt często,jakiś problem.

http://allegro.pl/show_user.php?uid=6974023&type=fb_all - z tym, że to jest handlarz - wystarczy sprawdzić historię.

Nie prowadze działalności gospodarczej w postaci sklepu. - i jeszcze się chwali, że nie płaci podatków.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - z tym, że to jest handlarz - wystarczy sprawdzić historię.

Nie prowadze działalności gospodarczej w postaci sklepu. - i jeszcze się chwali, że nie płaci podatków.

Co w tym złego komentarze ok,ceny dobre w czym problem,dobrze by było aby prawdziwi handlarze sklepy ,miały takie ceny i dobry towar,dla mnie wazne aby sprzęt był zgodny z opisem i miał rozsądną cenę.Ja osobiście wole kupować od kolegów z forum,niż od byle kogo,dodam że nie znam tego kolegi i nic od nie go nie kupowałem i nie jestem stronniczy.

Ukryta Zawartość

Przeciez LeClerc to klon partica. Ciagle ma jakies zale do mnie. Nie wiem, moze zazdrosci? Cholera wie.

Widzisz pierwszy komentarz. Akurat uzytkownik audiostereo sam mnie zaczepil na forum ze chce te CD-60. Drugi to bokserki. Moze chcesz odkupic? Nie ucięte, ale juz uzywane. Trzeci to tuner ST-50, ktory kupilem ze 3 miechy temu do kompletu do SM-80 i SC-80, ale znudzil mi sie. Zarobilem na nim cale 0zł. Potem mamy tasme lasera, ano kupilem takową do DCD-655 bodajrze. Juz nie pamietam, lezy jeszcze nowa w pudełku. Okazla sie zbedna. Co tam dalej mamy... tuner TU-580RD. Kupilem go do swego systemu do DCD-3000, bo nie bylo TU-245 na ktory polowalem ze 4 miesiace. Jak juz kupilem to po 3 tyg akurat pojawil sie TU-245. Zarobilem na nim cale 5zł! (Na piwo będzie, a moze lepiej na konto wplacic?!). Co tam potem? Kabel Digital RCA 0.5m do Fiio D3 - do komputera sobie zakupilem. Niezly jak za 148zł. Co tam jeszcze partick chcesz pokomentowac? Moze skarpetki?? Aukcja nr. 3381451203 :))) jak cie podniecaja to ci moge wyslac, uzywane - nie prane, nie grzebane.

?👈

Gość LeClerc

(Konto usunięte)

no to lecimy, sprzęt sprzedany przez Ciebie w ostatnim miesiącu:

http://allegro.pl/marantz-cd-60-pilot-cdm4-19-i3410705986.html

MARANTZ CD-60 + PILOT _CDM4/19_

http://allegro.pl/marantz-st-50-1989r-ze-zlotej-ery-i3495838610.html

MARANTZ ST-50 1989r _ZE ZŁOTEJ ERY!_

http://allegro.pl/denon-dcd-755ar-pcm1702-alpha-processing-cd-text-i3474533552.html

DENON DCD-755AR _PCM1702 Alpha Processing CD-TEXT_

http://allegro.pl/denon-tu-580rd-rds-igla-najwyzszy-model-i3470616180.html

DENON TU-580RD _ RDS _ IGŁA! _ NAJWYŻSZY MODEL!

http://allegro.pl/denon-dcd-725-pilot-alpha-processing-i3402323303.html

DENON DCD-725 + PILOT #ALPHA PROCESSING#

http://allegro.pl/deck-marantz-sd-60-zadbany-100-sprawny-i3417819298.html

DECK MARANTZ SD-60 _ZADBANY_ 100% SPRAWNY!

a tu, z kolei, kupiony laser - pewnie w celach kolekcjonerskich ;)

http://allegro.pl/laser-cd-kss-213c-kss213ccm-z-mech-nowe-i3433892533.html

Laser CD KSS 213C KSS213CCM z mech. NOWE

w sumie, w ostatnim miesiącu, sprzedałeś sprzętu za 1310 zł.

a kupiłeś za 29 zł.

no comments

Haha. Niezly jestes! Niestety nie jest tak jak piszesz i nawet nie chce mi sie tego tlumaczyc, bo nie ma to najmniejszego sensu. Rozmowa z toba wiedzie do nikad o czym sie juz nie raz przekonalo wiele osob. Dlaczego? Bo jestes poprostu ignorantem. Nt TU-580RD czy ST-50 napisalem wyzej. Zareczam cie ze nie zarobilem na tym nawet cwierc sumy, ktora tu podales. Ale nie o zarobek niestety tu chodzi. Tego niestety tez nie zrozumiesz posiadajac jednego gniota ze sklepu za 159 funtow jak to sam ujeles z konta partick i LeClerc. Nawet nie kryjesz sie z tym ze jestes klonem i jednym wielkim manipulatorem ukrywajacym sie za jakas kotarą z durnych nickow.

Zapomniales o PM-75:

Ukryta Zawartość

Bede BOGATY!!!

Nie wiem kiedy ci sie znudzi. Chyba zaloze wkoncu ta blokade na twoja smieszna osobe, bo juz mi sie nie chce czytac tych wypocin tylko jakos nie moge, bo ciagle obsmarowujesz mi d... za moimi plecami co jest poprostu chamskie, mimio tego ze wiesz ze cie ignoruje.

no comments

Cos ciezko ci przychodzi no comments skoro tak sie rzucasz ciagle od kilku miesiecy. Nawet twoj druch dziadekwlodek dal sobie spokoj, a ty dalej cierpisz przyjacielu. No coz tu poradzic?

Ukryta Zawartość

?👈

Gość LeClerc

(Konto usunięte)

Jak kabel ucięty to zawsze jest powód aby zamontować węża ogrodowego, wiadomo - dobre zasilanie to 90% dobrego brzmienia;-)

browarka przytargałem właśnie ze sklepu, to i Tobie poleję ;)

Haha. Niezly jestes! Niestety nie jest tak jak piszesz i nawet nie chce mi sie tego tlumaczyc, bo nie ma to najmniejszego sensu.

jeżeli naprawiasz i odnawiasz sprzęt, to nie ma w tym nic złego - ale trzeba to wyraźnie zaznaczyć w opisie aukcji, w przeciwnym razie jest to nieuczciwe w stosunku do kupującego.

natomiast aby zajmować się prawdziwym refurbishment, trzeba przede wszystkim, mieć dostęp do oryginalnych części - w sprzęcie oznaczonym jako refurbished nie wolno korzystać ze starych podzespołów na zasadzie dawca -> biorca.

no i trzeba, nie tylko, posiadać odpowiednie kwalifikacje ale i sprzęt pomiarowy oraz oryginalne Instrukcje Serwisowe, że o upoważnieniu Producenta nie wspomnę - dzięki czemu masz prawo do wystawienia normalnej Gwarancji.

ciagle obsmarowujesz mi d... za moimi plecami co jest poprostu chamskie, mimio tego ze wiesz ze cie ignoruje.

to, że obracasz się dupą do świata, nie znaczy, że świat nagle przestaje się kręcić ;)

Licytacja zakończona

Cena minimalna nie została osiągnięta.

o ile sprzedasz.

Gość LeClerc

(Konto usunięte)

http://allegro.pl/marantz-cd-72-mkii-pilot-gratis-stan-idealny-i3529221233.html

MARANTZ CD-72 MKII + PILOT + GRATIS _STAN IDEALNY_

Sprzedaż zakończona

Nie było ofert kupna

Przedmiot nie został kupiony

Zakończona ( 9 września, 15:36:25)

auć! coś się nagle skończyło...?

PS. żeby było jasne, przed wylistowaniem przeze mnie Twoich aukcji o 20:33.

ba, nawet przed rozpoczęciem całej tej naszej przepychanki o 16:26.

jak to mówią: Jeżeli chcesz nadepnąć komuś na ogon, uważaj aby nie nadepnąć na swój.

BTW.

Nasze aukcje na allegro i ebay

taki wątek założyłeś - chcesz sprawdzić ile sprzętu sprzedałeś omijając prowizję Allegro? ;)

zrobił się mocny off top, proszę o odwoływanie się do meritum tego wątku czyli CD do Marantza PM7200

z góry dziękuję

dzisiaj wyrocznia Allegro podpowiada oto takie sztuki

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Żaden z powyższych odtwarzaczy nie jest moim zdaniem warty zainteresowania

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Z DCD-685 by jeszcze cos bylo, on jest na PCM1702, ale trzeba by te kosci ozywic. Za ok 300-400zl czasem mozna kupic DCD-1015, ale malo jest szampanów.

jeżeli naprawiasz i odnawiasz sprzęt, to nie ma w tym nic złego - ale trzeba to wyraźnie zaznaczyć w opisie aukcji, w przeciwnym razie jest to nieuczciwe w stosunku do kupującego.

A kto ci takich glupot naopowiadal? Wszystkie, ktore zostaly sprzedane zostaly zakupione jako sprawne. Jezeli chodzi ci o ten mechanizm to nadal lezy w pudelku.

Licytacja zakończona

Cena minimalna nie została osiągnięta.

o ile sprzedasz.

Dawno sprzedany. Ktos sie nim juz cieszy od miesiaca czego nie mozna powiedziec o PM5004.

Ukryta Zawartość

MARANTZ CD-72 MKII + PILOT + GRATIS _STAN IDEALNY_

Sprzedaż zakończona

Nie było ofert kupna

Przedmiot nie został kupiony

Zakończona ( 9 września, 15:36:25)

auć! coś się nagle skończyło...?

PS. żeby było jasne, przed wylistowaniem przeze mnie Twoich aukcji o 20:33.

ba, nawet przed rozpoczęciem całej tej naszej przepychanki o 16:26.

Nie wiem co co ci chodzi, ale CD-72MKII wlsnie jedzie do Czech do kolejnego nabywcy, ktory rowniez bedzie sie z niego cieszyl. To jeden z najlepszych sprzetow jakie mialem jesli chodzi o stan wizualny, techniczny zresztą też, czego nie mozna bylo powiedziec kilka miesiecy temu gdy go kupilem, bo mial byc sprawny, a okazalo sie ze kolo zebate bylo polamane. Zarobilem na nim całe MINUS 50zł. Bo tyle kosztowalo mnie kolo, czyli 25zł plus na flache dla znajomego, bo nie mam konta na ebay.

taki wątek założyłeś - chcesz sprawdzić ile sprzętu sprzedałeś omijając prowizję Allegro? ;)

A po co mi to wiedziec? Grunt ze wszyscy zadowoleni, procz ciebie.

Ukryta Zawartość

?👈

Haha. Ja nikogo o to nie prosze. Wisi mi te 10zl czy tam ile. Po drugie nie widze sensu odprowadzania czegokolwiek, bo to nie jest handel. Po drugie wystawiajac PM-75 zaplacilem juz za cene minimalna, ktora nie zostala osiagnieta. Nie widze tu zadnych sprzecznosci.

Moze napisz co polecasz do PM7200. Tylko nie pisz ze PM5004. :)

?👈

Czy zawsze z kazdego watku predzej czy pozniej musi sie zrobic jakas smieszna przepychanka slowna??? Wiecie jak trudno sie czyta jakis temat ktory ma z 20 stron, a polowa z nich to OT?! Panowie zapraszam na priva jak macie sobie cos do powiedzenia...

to co proponujecie ?

a ten się nie nadaje?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.