Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz cd 6004 a HK HD 970

Gość numik

Rekomendowane odpowiedzi

Kompletnie inny przetwornik oraz transport. Osobiście wymieniłbym na CD6004, o ile faktycznie jest w dobrej cenie. Czy masz możliwość testu?

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Nie warto - jeden czort.

Ja również tak uważam. HD 970 jest bardzo dobrym budżetowym odtwarzaczem mimo tego że już ma kilka latek. Przesiadajac się na marantza 6004 nic sobie nie polepszysz oprócz tego że będziesz miał nowszy odtwarzacz :)

Gość numik

(Konto usunięte)

słuchałem go i podobał mi się, ale oczywiście to było za krótko by mieć zdanie - dlatego pytam, nówka za 1400 zł z salonu (wyprzedaż w Top Hi-Fi). HK jest git, ale to HK, w końcu padnie, a tu jest okazja. HK zostanie jako superDAC na mp3 na imprezy z bluraya:). Natomiast jeśli różnica może być minimalna to się zastanowię jeszcze

słuchałem go i podobał mi się, ale oczywiście to było za krótko by mieć zdanie - dlatego pytam, nówka za 1400 zł z salonu (wyprzedaż w Top Hi-Fi). HK jest git, ale to HK, w końcu padnie, a tu jest okazja. HK zostanie jako superDAC na mp3 na imprezy z bluraya:). Natomiast jeśli różnica może być minimalna to się zastanowię jeszcze

Różnica powinna być słyszalna bo to różne brzmienia. Ale czy duża czy mała (na plus czy minus) każdy sam sobie musi odpowiedzieć. Najlepiej wpiąć w swój tor i wszystko jasne.

Chociaż jak masz w domu hk i twierdzisz że jest git! To może zostawić go jak się sprawdza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.