Skocz do zawartości
IGNORED

Peachtree audio iNova czy cos dzielonego

pawelxx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W dobrej cenie można wyrwać teraz po ekspozycyjną integrę z DACiem - PeachtreeAudio iNova (3800 zamiast 6500 zł).

Co myślicie o tym urządzonku ? A dokładniej o jakości jego brzmienia.

Czy zainteresować się nim czy kupić coś innego ?

Np. player sieciowy Cambridge Audio + wzmacniacz ?

Albo inny player sieciowy i do niego wzmacniacz ?

Albo jakaś innś fajnie grającą integrę z DAC.

Ogólnie potrzebuję dobrego sprzętu do słuchania muzyki z komputera oraz do podłączenia do TV satelitarnej (więc dobry DAC to podstawa i złaczę 1 USB oraz przynajmniej 1 optyczne), dobrze aby dawał też ładny dźwięk do słuchawek.

Mój budżet to max 5000 zł (bez kolumn).

Bardzo proszę o pomoc w wyborze, bo decyzję odnośnie iNovy musze podjąć do poniedziałku.

Witaj,

wybór urządzenia zaleźy przede wszystkim od Twoich preferencji brzmieniowych, gatunków odsłuchiwanej muzyki oraz kolumn z jakimi nowy wzmacniacz będzie współpracował. Podaj koniecznie więcej szczegółów.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witam

Zestaw właśnie chcę zacząc kompletowac od wzmacniacza DACa - kolumny zapewne jakieś podstawkowe.

Brzemienie raczej w maire możliwości ciepłe.

Jeśli chodzi o muzykę to gothic metal, muzyka wokalna, rock.

Witam.

INova kupiona - przy okazji na razie wziąłem kabelki głośnikowe Audioquest type-4 (na początek).

I teraz prośba o pomoc w doborze kolumienek - a dokładnie chciałbym jakieś podstawkowe - zapewne na razie wezmę coś z rynku wtórnego.

Co byście mi polecili - bo w chwili obecnej "jadę na słuchawkach" i podpinałem też jakie kolumienki od mini wieży (bo nic innego teraz już nie mam) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.