Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki nauszne przenośne do 300zł

sliwus111@o2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję słuchawek nausznych do 300 zł. Najlepiej, gdyby były przenośne, chociaż nie orientuję się w różnicach między słuchawkami przenośnymi i normalnymi, więc jeśli te drugie biją pierwsze na głowę pod względem jakości dźwięku.. no cóż, aż tak bardzo nie zależy mi na mobilności (będę używał ich w większej części w domu).

Zdaje mi się, że w kategorii słuchawek przenośnych nie można sobie pozwolić na zbyt wielką wybredność, aczkolwiek zależałoby mi na czystości odsłuchu.

Z góry dziękuję za pomoc.

Różnica jest ,przenośne grajki potrzebują łatwych słuchawek o dużej skuteczności najlepiej powyżej 100 db, impedancja też jest istotna,jak słuchawki będą miały 68 lub 250 ohm to taki grajek np: Ipod nie da rady dobrze ich rozbujać,będą grać cicho. Więc musisz napisać z czym to bedzie użytkowane.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Zapraszamy na profil Triangle Audio Polska

www.facebook.com/TrianglePolska/

@up Po "zdecydowanie" znoszę, że są bezkonkurencyjne dla Ciebie w przedziale cenowym i wymaganiach ? Chociaż te naprawdę mi pasują, to mógłbym zobaczyć parę alternatyw.

Przepraszam za 2 posty po kolei (zdaje mi się, że nie mogę edytować 3 pierwszych postów- które zatwierdzają administratorzy, więc jestem bezradny) Teraz na oku mam już tylko 2 modele:

JBL J-55 i MARSHALL Major FX... I nie mam żadnego porównania między tymi dwoma. Zdaje mi się, jakby były z dwóch różnych półek, ale niestety nie wiem która jest wyżej. Byłbym naprawdę zobowiązany, gdyby ktoś mógłby jakkolwiek je porównać. Oddzielnie kupiłbym je bez wahania, natomiast w takim wypadku, po prostu, nie wiem co robić.

Jak do sprzętu przenośnego. polecam takie- mają rewelacyjny stosunek jakości do ceny- w odsłuchach pobiły (w moim przypadku) nawet 3xdroższe modele.

Jeśli lubisz dźwięk wyrównany, bezpośredni, z nie przewalonym basem, spodobają Ci się. Bardzo fajnie również się składają, nie zajmując wiele miejsca, tylko czarne ciężko znaleźć, za to "oczojebnych" kolorów pod dostatkiem....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.