Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki optymalny wzmak do magnat Quantum 655

cepiano

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedaje koledze wzmacniacz Onkyo A-9155 i Denona DCD 735 i chce kupić wzmacniacz uzywany i CD do 1000zł,pod kolumny magnaty,muzyka uniwersalna cos koło electoniczny pop i trochę reage itp.pokój 26m2

Mogles nie sprzedawac tego Denona, bo kupujac jakis sensowny wzmak do tych kolumn to wydasz tyle ze nie zostanie ci na lepsze CD. Poczytaj w Klubie Magnat-a.

?👈

Nie sprzedałem jeszcze nic ale kumpel chce,żebym mu coś złożył do 1000 z kolumnami(altus,to jego wybór)to mu chce odsprzedać wzmacniacz i cd za 550zł,myślisz,żeby zostawić sobie denona?mogę wydać więcej na sam wzmacniacz tylko czy cos ma sens do moich kolumn,większa średnica,lepszy wokal?Chciałbym coś znaczaco lepszego od mojego Onkyo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.