Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner HK AVR370 czy NAD757V2

lucawar

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem że potrzebujesz taki wysoki model żeby mieć pre outa?

Jesli masz aktywne monitory to szkoda wydawać kasy na taki drogi sprzet którego nie wykorzytasz. Nie będziesz grał an końcowkach mocy.

Poszukaj czegoś straszego tańszego. Seria 7 Onkyo, Seria 7 Yamahy,

Bez pre out raczej nie ruszę Widziałem ostatnio promocje NAD zeszli 1000 z ceny Nowy kosztuje 3.500 to nie jest tak źle no i gwarancja jest to też dla mnie duży plus zwłaszcza ze mam małe dziecko Tylko który z tych 2 byście polecili W sklepie mi powiedzieli ze dużym plusem jest wymiana karty i dostosowywanie sprzętu do nowych technologii

Ja osobiscie z tych dwoch wybrał bym NAD'a ze wględu na pewne "zaufanie" do tej firmy. Z Harmanami nie mialem dobrej styczności jesli chodzi o brak awaryjności. Natomiast tak jak mówie tutaj wypadalo by ich obu posłuchać. Chodz nie wiem czy pre outy beda iały ąz taką różnice w dzwięku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.