Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz stereo heco victa 301

greg2901

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowy wiec chciałem się ze wszystkimi przywitać.

Potrzebuje pomocy w wyborze wzmacniacza stereo do mich kolumn heco victa 301 ( do 1400zł może być używany). Posiadam pokój około 40 m2( króluje minimalizm, dwie sofy i stół) muzyka a jakiej słucham to głownie elektronika, chiloute, techno, trance,pop, czasami klasyka lub radio ogólnie z każdego gatunku po trochu. Po wyprzedaży całego zestawu kina domowego chce przejść na stereo szukam raczej ciepłego przemienia z niskim basem. Obecnie od tygodnia kolumny grają z radmorem 5102 sprzęt jest już wiekowy ale daje radę. Szukam czegoś co zagrało by tak samo jako on pod tymi kolumnami tylko w nowszej oprawie. Z góry dziękuje za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/107001-wzmacniacz-stereo-heco-victa-301/

Z używanych np.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

napewno przyjemnie i ciepło zagra

Swoją drogą trochę małe kolumny jak na 40m2

Możesz też wybrać coś ze wzmacniaczy Cyrus w tej kwocie, widze że pare sztuk się na allegro znajdzie.

Prezentowały będą też dość ciepłe brzmienie jak na tranzystor.

Ukryta Zawartość

No ja nic nie poradzę, może właścicielowi odpowiada ciche słuchanie tych podstawek w 40m.

Przecież ten Radmore(2X25W 4Ohm) do mocarzy nie należy i daje mu radę jak określił.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano · Ukryte przez Rick, 22 Listopada 2013 - dubel
Ukryte przez Rick, 22 Listopada 2013 - dubel

Witam ponownie.Długo mnie nie było na forum ale właśnie zmieniłem pracę i były ważniejsze sprawy. Dziękuję za sugestię. Jeżeli mogę prosić o jeszcze jakieś sugestie to z chęcią wysłucham. Dlaczego tego kolumny ???już odpowiadam ponieważ trochę je przerobiłem i teraz wyglądają tak

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) To jest już moja kolejna próba pogodzenia się z żoną co do sprzętu audio w salonie. I powiem szczerze że maj już dosyć zabawy a lakiernika, stolarza spawacza.:):):). Radmor nie jest mocarzem ale głównie słucham muzyki w nocy wiec szczególnie na mocy mi nie zależy bo jej nie wykorzystam. Po włączeniu konturu w radmorze nawet z tych kolumn pojawia się fajny bas nawet przy cichym słuchaniu( według mojego odczucia i porównująca do yamahy 397 którą miałem wcześniej) . I o taki efekt dokładnie mi efekt w nowym wzmacniaczu.

Ukryta Zawartość

Witam ponownie.Długo mnie nie było na forum ale właśnie zmieniłem pracę i były ważniejsze sprawy. Dziękuję za sugestię. Jeżeli mogę prosić o jeszcze jakieś sugestie to z chęcią wysłucham. Dlaczego tego kolumny ???już odpowiadam ponieważ trochę je przerobiłem i teraz wyglądają tak

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) To jest już moja kolejna próba pogodzenia się z żoną co do sprzętu audio w salonie. I powiem szczerze że maj już dosyć zabawy a lakiernika, stolarza spawacza.:):):). Radmor nie jest mocarzem ale głównie słucham muzyki w nocy wiec szczególnie na mocy mi nie zależy bo jej nie wykorzystam. Po włączeniu konturu w radmorze nawet z tych kolumn pojawia się fajny bas nawet przy cichym słuchaniu( według mojego odczucia i porównująca do yamahy 397 którą miałem wcześniej) . I o taki efekt dokładnie mi efekt w nowym wzmacniaczu.

Ukryta Zawartość

Kolega namawia mnie na harman kardon 980 ale u niego gra to z kolumnami podłogowymi i nie wiem czy do moich małych kolumn to dobry wybór. Co do sugestii z forum wzmacniacz musi mieć pilota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.