Skocz do zawartości
IGNORED

amplituner onkyo TX-DS484

wiki4

Rekomendowane odpowiedzi

hej wiki ja mialem podobny (a raczej mam bo sie waham) problem tylko chodzilo o amplituner Onkyo DS-650 za kwote 700 tylko ze ten model kosztowal a bylo to juz 4 lata temu 3000zl . I dalej niewiem na razie jestem za granica ale jak wroce to podejme decyzje. Powiem Ci ze napewni ten model jak i Twoj niema DPL II i pewnie jeszcze paru nowych ciekawostek wiec zalezy na czym Ci najbardziej zalezy ja w kazdym razie doszedlem do wniosu ze lepiej kupic porzadny starszy amplituner z mniejsza iloscia dekoderow niz kupowac najnowszy ale za to napewno o gorszej jakosci dzwieku, mam nadzieje ze mam racje a jesli nie to juz koledzy poprawia mnie tu:)

Witam.Dzięki za opinie.Wiesz co chyba go wezmę nie szkodzi,że nie ma takich bajerów jak te nowsze modele.Ale co mi po nich.Uważam,że ma ładnie grać.Nie zniekształcać dzwięku.A co do ceny.Jest odpowiednia?

• 11 miesięcy później...

Witam chciałbym odświerzć wątek bo też zamierzam taki kupić. Ma to być sprzęt dla początkującego audiofila. Czy ktos mógłby coś dodać?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.