Skocz do zawartości
IGNORED

karta zewnętrzna do 200zł

Adrian_51915

Rekomendowane odpowiedzi

za maye szkoda 200

xonar u7 - dozbieraj dluzej

tak radze i wybacz

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

moge ;)

to jest "nedza" - szkoda 200

rownie (nie) dobrze gra porzadny realtek

nie uzasadniam opinii a stosunku do zintegrowanych dziwadłeł ponizej 888 i kiepsko zaimplementowanych

nie ma nic szczegolnego co uzasadniałoby wydanie 200stu złotych

to moja opinia - ktos ma inną prosze go bardzo i szanuje jego zdanie

im wiecej opinii tym lepiej- srednia wazona sie liczy;)

ps

przy budzecie 200 nic sie nie kupuje z nowych- zmarnowana kasa

wrazenia na poziomie wmawiania sobie

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

Do 200zl sa Dac ktore graja wyraznie lepiej od KAZDEJ integry realteca

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

wyraznie lepiej to gra np. cube

to to moze gra lepiej gdzies i czasem

taka poprawa jak dla mnie nie uzasadnia wydania pieniadza

jesli mozesz potwierdzic ze to jest zblizenie dobre to i owszem warte :)

nie znam i dlatego pytam o Twoja

cos nie tak?

pytam jasno jest to tak (srednio)dobre jak Cube?

lepsze?

jesli nie to smietnik jak dla mnie

co najwyzej nie warte zapłacenia

Kilka osob tutaj ma urzadzenia z tego sklepu i w tej cenie jak i dzwiekowo w porownaniu do integry jest to duzy przeskok jakosci brzmienia. Mocny bas ktorego zazwyczaj w realtecach wyraźnie brakuje, lepsza dynamika i przestrzen. Brak ostrosci. Gratis mamy asynchroniczny konwenter usb toslink.

Moge cie poprosic, bys nie pisal jezykiem smietnikowym, nieprzyjemnie sie czyta takie posty.

kilka osob ma i co z tego - nie wiem z czym porownuja

to ze lepiej im gra niz z w jakims nettopie nic mi nie mowi

cube gra ledwo co lepiej niz moj realtek

przynajmniej moge powiedziec ze to co wymieniłes jest lepiej ale nie o jakis "kosmos"

ledwo troche lepiej

opowiadanie ze cus tam gra lepiej niz integra i warto wydac 200 to dla mnie tez basnie

skoro cube gra NIEWIELE lepiej

zauwazalnie tak naprawde zauwazalnie to gra lepiej prodigy HD2 zauwazalnie lepiej od CUBE

gdzie miedzy nimi miesci sie to urzadzenie?

bo jesli ponizej CUBE to zaledwie dla masakrycznych integr lepiej

i nadal nie warto wydawac 200 skoro za 300 jest cos co gra NAPRAWDE lepiej

dla mnie sa to pieniadze wyrzucone skoro ma byc symboliczne lepiej

Podpinając się do tematu,czy w okolicach 200zł znajdę jakiegoś zewnętrznego dac do stereo?Komp mam podpięty pod wzmaka i eltaxy liberty3+.Obecna karta dzwiękowa to zintegrowany realtek na mobo Asrock P67 pro3.

moge ;)

to jest "nedza" - szkoda 200

rownie (nie) dobrze gra porzadny realtek

nie uzasadniam opinii a stosunku do zintegrowanych dziwadłeł ponizej 888 i kiepsko zaimplementowanych

nie ma nic szczegolnego co uzasadniałoby wydanie 200stu złotych

Jaką wg Ciebie kwotę należy wydać, żeby usłyszeć różnicę? I co konkretnie do czego konkretnie porównujesz?

wyraznie lepiej to gra np. cube

pytam jasno jest to tak (srednio)dobre jak Cube?

cube gra ledwo co lepiej niz moj realtek

To jak jest z tym Cubem?

erazm2

Po pierwsze, co zawsze powtarzam: integra integrze nierówna. Są lepsze i są gorsze. Nie ma jednego uniwersalnego modelu, do którego można cokolwiek porównać.

Porównanie powinno odbyć się w tych samych warunkach, na tym samym sprzęcie i tej samej muzyce.

Ucho uchu też nie jest równe.

Najlepiej, żeby kolega Adrian_51915 odsłuchał wybraną kartę na własnym sprzęcie i sam odpowiedział sobie na pytanie czy słyszy różnicę i czy ona go satysfakcjonuje.

Pozdrawiam

tak to jest ze jest to wyraznie - i mozna powiedziec ze wyraznie czyli zauwazalnie

nie jednoznaczne z duzo

wyraznie i mało - tez bedzie wyraznie

integra integrze nie rowna a owszem - mow to Rambo

a jak wypada z xonarem u7 ta karta creativa:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ?

Ukryta Zawartość

nie wypada w ogóle:)

znaczy sie tak samo jak x-fi usb pro - na cokolwiek wiecej nie ma co liczyc

tanio i dosc dobrze czyli tak samo zagra x-fi pro usb

a jakie to w ogóle głosniki

nie zwróciłem nawet uwagi ze chcesz 5.1

jesli to ma byc growo/ filmowe poid jakies tam logitechy to rzeczywiscie szkoda kasy na u7

rozwaz te x-fi usb - na allegro uzywki 120 zl - gra bardzo dynamicznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.