Skocz do zawartości
IGNORED

Interkonekt srebro z allegro, zna ktos?

mr_kamil1

Rekomendowane odpowiedzi

[quote name='mr_kamil1' timestamp='1386686725' post='3016550']
Witam serdecznie,

Zastanawiam sie nad kupnem tego przewodu:

http://allegro.pl/interkonekt-srebro-rca-2x40-cm-dla-audiofila-i3759804906.html

Z gory zaznaczam, ze nie chce wydac wiecej niz 200 zl, a dlugosc to najlepiej ok 0,5m.

Reszta ukladu to wzmacniacz onkyo 8640, ktory docelowo ustapi miejsca lepszemu klockowi, player to yamaha cd-n500, a kolumny to pylon pearl 20. Aktualnie korzystam z ic z zestawu yamahy czyli najtanszego badziewia, a kable glosnikowe to melodika, ktore graja calkiem przyjemnie.

Czy moze ktos kupil ic od tego sprzedawcy z allegro lub moze cos podpowiedziec?
[/quote]

Ja mam te kable i jestem z nich zadowolony. Przede mną kupiła znajoma do Cambridge Audio i też sobie chwali, teraz chcę kupić 1m na neutrikach.

Wyrób domowy pana z Turzy Ślaskiej. Miałem 60 cm i szybko zrezygnowałem z używania. Poleżał w szufladzie i sprzedałem. Wyrób dość prowizoryczny, gruby, sztywny i lekki. Nie ma się co lodzić, że za te pieniądze będzie nirwana. Zwykły przeciętny kabel z tendencją do zapiaszczenia wysokich. Dźwięk płaski, bez wyrazu, bez soczystości, taki mechaniczny. Nie warto sobie zawracać głowy, no chyba, że do taniego zestawu dla dziecka.
Od razu napiszę mam obecnie ze względu na kilka klocków:
QED QUNEX Silver Spiral - 3 szt.
Audioquest Ruby
Nordost Wyrewizard Dreamcaster
Profigold Sky OxyPure OXYA4201

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.