Skocz do zawartości
IGNORED

yamaha rx-v675 vs. rx-s600 vs onkyo tx-nr626 vs yamaha r-n500

lelek01

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

podałeś urządzenie stereofoniczne i wielokanałowe. Pod względem jakości brzmienia lepszym rozwiązaniem będzie amplituner stereofoniczny Yamaha R-N500 lub jako alternatywa Onkyo TX-8050 . W przypadku natomiast podanych przez Ciebie urządzeń wielokanałowych, na bardzo podobnym poziomie będą Yamaha RX-V675 i Onkyo TX-NR626. RX-S600 będzie brzmieniowo trochę odstawał od powyższych. Dobrą alternatywą jest także amplituner RX-V773

Podaj proszę z jakimi kolumnami urządzenie będzie współpracowało.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Jeśli w połączeniu z kolumnami Pylon Audio Topaz, to pozostałbym przy Onkyo.

Zapraszam jeśli jest taka możliwość na odsłuchy do naszego salonu. W przypadku pytań służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Kolumny rozumie , dopiero będziesz kupował a jakie masz pomieszczonko bo Magnaty są bardzo mocnymi kolumnami odsłuchiwałeś tych kolumn , jak Ci podeszły Topazy , osobiście wolałbym Yamahę 773 jak podrzucił Q21 mimo , że model starszy ale z wyższej półki .

Witaj,

podałeś urządzenie stereofoniczne i wielokanałowe. Pod względem jakości brzmienia lepszym rozwiązaniem będzie amplituner stereofoniczny Yamaha R-N500 lub jako alternatywa Onkyo TX-8050 . W przypadku natomiast podanych przez Ciebie urządzeń wielokanałowych, na bardzo podobnym poziomie będą Yamaha RX-V675 i Onkyo TX-NR626. RX-S600 będzie brzmieniowo trochę odstawał od powyższych. Dobrą alternatywą jest także amplituner RX-V773

Podaj proszę z jakimi kolumnami urządzenie będzie współpracowało.

Przepraszam, że wchodzę w wątek ale jestem TU nowy :)

chodzi mi o odczyt FLAC WAV przez R-N500. Czy po kablu ethernetowym można je przesłać na drodze PC/SERWER > Yamaha R-N500 ? U mnie nie Y nie chce odtworzyć plików FLAC zapisanych na PC :(

Podpowiedzcie może co robię źle ?

Jeszcze raz przepraszam za zaśmiecanie wątku

pozdrawiam Grzegorz

na razie nie słuchałem nic, czytałem i tyle. słyszałem podstawki magnat quantum 653 chyba i było fajnie.

zależy mi, żeby sprzęt był bardo funkcjonalny i do różnych zastosowań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.