Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner i kolumny do 1000zł, pomocy.

SanociXCV

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Prosiłbym o podanie modeli lub linków allegro do amplitunera lub wzmacniacza (o ile jest z radiem) do 300zł (najlepiej coś koło 200zł jakby dużo nie odstawało jakością od tego za 300zł). Kolumny jakie wybrałem to "Dali zensor 1" i właśnie pod nie chciałbym dopasować amplituner/wzmacniacz. Proszę też o poradę co do tych kolumn może jakieś inne do PC w systemie stereo do 700zł? Co do tego amplitunera to wymagam tylko radia, jakbym jakiś wzmacniacz je posiadał to też biorę. Położenie kolumn jest na biurko o szerokości 1m 20cm a odległość pomiędzy kolumnami to około 60cm, odległość mnie od głośników około 60-70cm. Jeszcze żeby nikt mi nie pisał kup gotowy zestaw np. "Edifier R2600" bo chcę mieć wzmacniacz i kolumny oddzielnie.

Dziękuje ślicznie z góry za pomoc!!! ... i proszę o obszerne posty i wyjaśnienia

Przepraszam z moderatora/admina za pisanie 2 tematów w 2 działach ale nie zauważyłem tego.

Nie umiem edytować... Chciałem tylko napisać że wzmacniacz już nabyłem jest nim Harman Kardon PM 635, dobry wybór? W poniedziałek powinienem go mieć. Teraz kwestia kolumn, czy Tannoy Mercury M1 (wersja UK) w cenie 480zł w stanie idealnym to dobra propozycja do tego wzmacniacza? Mój max budżet na kolumny nieco się skurczył, czyli obecnie 600zł. Jak jest coś lepszego od tych tonny to proszę o rady. Kolumny będą wykorzystywane do słuchania muzyki rock/drum/classic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.