Skocz do zawartości
IGNORED

CD do Amplitunera Onkyo TX-NR626

michalobcy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam amplituner Onkyo TX-NR626 plus kolumny Dali Zensor 7, szukam jakiegoś odtwarzacza CD do tego, nie wiem na co się zdecydować.

Czy moglibyście coś polecić w granicy plus minus tysiąc zł?

Już zacząłem się zastanawiać nad odtwarzaczem blue ray (z 3D), żeby potem rozbudować sobie kino domowe, ale nie wiem czy blue ray nie obniży mi jakości dźwięku.

Pozdr.

https://www.audiostereo.pl/topic/108402-cd-do-amplitunera-onkyo-tx-nr626/

Blu-Ray znacząco obniży Ci jakość dźwięku przy odtwarzaniu muzyki z płyt CD.

Zwróć uwagę na bardzo przyzwoity odtwarzacz Onkyo C-7030, teraz w promocyjnej cenie poniżej 800 zł., idealnie pasujący do Twojego amplitunera lub jeśli możemy zastosować urządzenie innej marki, Cambridge Audio Topaz CD10 lub trochę droższy Nad C516BEE. Obydwa odtwarzacze będą wyraźnie lepsze dźwiekowo.

Zapraszam serdecznie na odsłuchy, w przypadku pytań służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

• 2 tygodnie później...

dziękuję za odpowiedź, no chyba się skuszę na NADC516, mogę dołożyć nieco. Czy jednak w razie jakiejś usterki serwis nie będzie dość drogi? w końcu firma NAD produkuje kosztowny sprzęt?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.