Skocz do zawartości
IGNORED

Wybór słuchawek

Adrian Merda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jako że mam kiepskie pomieszczenie odsłuchowe (problem z akustyką) zdecydowałem się na zakup słuchawek. Chcę je podłączyć do wzmacniacza Roksan Kandy K2 Integrated Amplifier. Mój budżet to około 3000 zł (może trochę więcej). Szukam słuchawek które dadzą dźwięk detaliczny, z dużą przestrzenią, dobrze rysujące scenę, z dobrym basem. Proszę o kilka propozycji co warto odsłuchać.

Pozdrawiam

Adrian

https://www.audiostereo.pl/topic/108483-wyb%C3%B3r-s%C5%82uchawek/

Sprzedaj ten wzmacniacz i zbuduj z tej kwoty tor słuchawkowy. Za ok 7tys można poszaleć. Nie chce mi się wierzyć, że dziurka w tym wzmacniaczu będzie dobrym towarzystwem do słuchawek za 3tys. Zamiana Kandy na jakiś DAC+AMP i wtedy myśl o słuchawkach.

Kup sobie SENNHEISER HD 650 i masz problem z głowy.

Uniwersalne, sprawdzone i łatwe do odsprzedaży jak bedziesz chciał cos lepszego.

Za resztę kasy kup pre słuchawkowy i "będzie pan zadowolony"

Witaj,

z Twojego opisu sugeruję rozejrzeć się nad jednym z wyźszych modeli nauszników marki Audio-Technica. Moim zdaniem optymalnym modelem byłby ATH-AD1000X lub w wersji zamkniętej ATH-W1000X.

Warto jeszcze pomyśleć o dobrym wzmacniaczu słuchawkowym. Jeśli opcja tańsza, to zwróć uwagę na ifiAudio, natomiast przy wyższym budżecie idealnym rozwiązaniem byłby wzmacniacz Burson Audio Soloist SL.

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.