Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz Bluray?

strausss

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem telewizora Telewizor SHARP LC-40LE831S. Chciałbym dokupić odtwarzacz bluray. Jednak mam pytanie, czy różnica między odtwarzaczem bluray za 500zł a 1500zł jest widoczna różnica w jakości obrazu? Pytam, bo do tej pory miałem do czynienia z odtwarzaczem z playstation 3 oraz odtwarzaczem bluray Samsunga za 500zł.

Myślałem nad Denon DBT-1713, ale jestem ciekaw czy różnica jest warta dopłacenia?

https://www.audiostereo.pl/topic/108644-jaki-odtwarzacz-bluray/

Różnicę zobaczysz przy projektorze i ekranie 90" i więcej, a przy 40" to kup to co Ci się podoba. No chyba, że chcesz kupić już wypas to tak jak kolega pisze OPPO. Tylko do 40" to OPPO przerost formy nad treścią.

Zgadzam się z przedmówcą,

podaj proszę całą konfigurację Twojego systemu, czy zależy Ci na pewnych dodatkowych funkcjach odtwarzacza ?

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

To,że nie zobaczysz różnicy,to nie jest takie oczywiste:-) Ja przesiadłem się z Philipsa 7500mkII,na Panasonica bdp500 i np. z płyt dvd skalowanie na Panasie jest wyraźnie lepsze,jest dużo więcej możliwości ingerencji w obraz,czy nawet słuchanie audio z kompletnym odłączeniem obrazu.

A co tam - zaszalej po całości ... pozycja numer 1 od GOLDMUNDa ! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać. :):):)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Też się zastanawiałem czym się różni odtwarzacz za 500 od tego za 1500 zakładając, że dźwięk dekuduje amplituner, a obraz idzie na 40". I doszedłem do wniosku, że niczym i kupiłem LG BD220 za 230zł i jestem zachwycony. Poważnie.

Cena odtwarzacza Oppo 105D wynosić będzie 6999zł.

Kolor srebrny oferowany jest w tej samej cenie.

Spodziewana data dostawy pierwszych sztuk tego modelu to 27stycznia.

Już widzę te kolejki chętnych ! ! ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.