Skocz do zawartości
IGNORED

Adiofile z Warmi i Mazur

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

to ci troche zazdroszcze, bo nie cierpie stolycy. kiedys kopne ja w tylek albo ona kopnie mnie, to chyba bardziej prawdopodobne, i udam sie tam, gdzie woda czysta, trawa zielona, a pod moim biurem nie szpanuje jakis kolo swoim swiezutkim, czerwonym ferrari:-)))

No to i ja: jestem z małej wioski koło Lidzbarka Warmińskiego, w Olsztynie chodziłem do szkoły średniej ("Elektronik" rulez ;) ), no a teraz to już deko dalej mnie wywiało - bo do Gdańska (chociaż mieszkałem już znacznie dalej od domu, bo w Jeleniej Górze...)

No no... Wiec mnie tez nie moze tu zabraknac ;) Mieszkam w Samborowie w okolicach Ostródy (jak sie jedzie do Ilawy to widac taka piekna miejscowosc - TAM wlasnie mieszkam ;) Na forum szlifuje teorie a na praktyke przyjdzie jeszcze czas :).

no to mało nas jakoś... i bardziej melomani niż audiofile:) co zrozumiałe jest:)

choć wiem, że nie wszyscy jeszcze popełnili wpis...

zapraszam, moze uda się zorganizować jakieś spotkanie wzorem kolegów z innych regionów.

Ełk - tutaj zupełna pustynia ,tak jak cała wschodnia ściana ( no, prawie ). Mam kumpla trochę zarażonego , ale niestety nieodwołalnie Technicsem ,fe i chyba bardziej komputerem.

A na forum ... zero gości z pobliskich miejscowośći. A Olsztyn ,no cóż spory kawał kiepskiej drogi...

Pozdrawiam , Samotny Biały Żagiel ...

>owidiusz9

Olsztyn to ja całym sercem ale do gara nie byłoby co włożyć, gdybym tam został :-)) Zresztą co roku kończy edu jakieś n-tysięcy a miejsc pracy niewiele. Chyba, że tatuś i mamusia nieźle przędą to jeszcze rozumiem sens zostania w tym mieście.

Gość jarokar

(Konto usunięte)

Pewnie najlepiej wyjechać i biadolić że nia ma co do gara włożyć a potem to i audiofila nie uświadczysz na mzurach bo się okazuje że wszyscy w Warszawie zamieszkują .Trza się trzymać razem bo wymrzemy jako gatunek tu na mazurach . Jestem za spotkaniem , może nawet coś by się udało zorganizować choć warunki mam takie sobie ale podumam i dam znać . Miło by było pogadać i muzoli posłuchać .

Pozdrawiam brać audiofilsko-mazurską i nie tylko.

>jarokar

nie biadolę tylko podaję stan rzeczy jaki był prawie 10 lat temu i chociaż pare osób zostało to jakoś nie wiedzie im się najlepiej niestety. Poza tym i w w-wie teraz posucha z robotą więc trochę się wyrównało :-)

a gdzie Andrea 29 ? Ostatnio mało się odzywa

nb- Warmia dla mnie to niedawno odkryta perła na mapie turystycznej RP, a i że z 3miasta niedaleko - bywam stosunkowo często, więcej reklamy !!!!! (choć za darmo macie od Danone,ale to jakby dopiero od wczoraj...)

Hej ! :-)))

Tu Olsztyn. Jest nas trochę /mało/, nie wszyscy znają forum i lubią ślęczeć nad klawiaturą. Garmin pracuje już poza Olsztynem, a ja sam od wielu lat pracuję dla firm z rejonu Polski centralnej, a w rejonie pn-wsch. (woj. podl. i warm.-maz.)

Obecnie przemieszczam się po drogach Warmii i Mazur.

Stąd są też m.in.: Bodo (konstruktor ABOXa), Leszek - nie udziela się na forum o ile mi wiadomo, (trafa głośnikowe, wzmaki lampowe w kl. A), pan Boliński (wzmaki lampowe estradowe i audiofilskie) i paru innych.

Kiedyś był taki wątek: "Skąd jesteście?" Wystarczy zajrzeć. Tyle, że są tam ci, co czytali to forum i mają swobodny dostęp do sieci.

Pozdr., zapracowany (ale bliżej marzeń :-)))

Aj29 ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.