Skocz do zawartości
IGNORED

współpraca z marko3t - ku przestrodze

EMiL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Uprasza się Kolegów o nie zastępowanie dyskusji dotyczącej tematyki wątku, dyskusją o dyskutujących. Bardzo proszę abyście zaprzestali takich praktyk w dalszej części wątku. Bo to, niezależnie od Waszych intencji, jest nic innego jak personalny flame nie na temat, zaśmiecający innym wątek. I będę zmuszony podjąć adekwatne działania.

Ponadto proszę powstrzymać się od celowego przekręcania, zdrabniania, przerabiania, itd. nicków używanych w dyskusji, gdyż jest to działanie niezgodne z netykietą. I osoby których to dotyczy mogą sobie tego nie życzyć. Ba, nie życzą sobie tego, jak wynika ze zgłoszeń.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Ja nikogo nigdzie nie wypuszczałem. Więc nie do mnie proszę kierować ewentualne żale i demonstracje niezadowolenia. Ale za to jestem od tego, żeby było jak najmniej patologii w dyskusjach i tego się trzymam.

A prośba wyżej jest do wszystkich bez wyjątku. I tak jak napisałem, żadne przesłanki którymi się kierujecie, nie są podstawą do śmiecenia personalnym offtopem. Niezależnie od zaszłości, prowokacji itp. Eskalacja kłótni personalnej nikomu nie jest potrzebna. I może na tym zakończmy bo przechodzimy z jednej formy offtopu w drugą. Ewentualne uwagi dotyczące moderacji, jak zawsze, można zgłaszać w wątku do tego przeznaczonym, to ten przypięty na bocznicy.

Edit usuwam personalne zaczepki między Wami, żadnych "prosiaczków" i "pokaż jaja". To jest ostatnie ostrzeżenie, posypią się "urlopy wypoczynkowe" od pisania postów.

• 1 miesiąc później...

Dwa miesiące po założenia tematu (rok po wpłacie zaliczki, pół roku od obietnicy zakupu nowych głośników) nadal ze strony marko3t cisza... za to ja się odezwałem:)

marko3t ruszył z tematem z kopyta i teraz czeka na wycenę spowodowanych przez siebie zniszczeń przez rzeczoznawcę. Obserwuję powolne narodziny chęci do rozwiązania problemu;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.