Skocz do zawartości
IGNORED

Czy fiio E07k będzie wystarczające dla microlab solo 6c

czaron87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam zamiar zakupić głośniki microlab solo 6c do swojego komputera stacjonarnego. Niestety głośniki te wymagają lepszego źródła niż zintegrowana karta dźwiękowa. Komputer mam świeży nowy jednak na dobrą kartę dźwiękową już mi nie starczyło. Mam na stanie fiio E07k i chcialem się od was dowiedzieć czy ten DAC/AMP będzie wystarczającym źródłem dla tych głośników czy może jednak one wymagają jeszcze jakiegoś innego lepszego źródła ? Nie chce aby dźwięk był zafałszowany i bardzo niskiej jakości a nie wystarczające źródło może to uczynić.

tez jak wyzej

za to jesli chcesz kupowac nowe te rzeczy to polecam rozwazyc czy nie bedzie lepiej (byc napewno bedzie i to duzo , tylko czy Tobie pasuje) o ile to stacjonarka

załadowac do srodka sb0410 + (koniecznie- gra calkiem inaczej niz wszystko psujacy oryginalny) driver P17X_SupportPack_2_8 mod -zero wydatku

i zamiast fiio - 400zł + 400 za 6c

to za te 800 porzadne stare kolumny i wzmacniacz w układzie za kolumny 500/600 za wzmacniacz 300/200

przykladowo -bo opcji tysiace-

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.