Skocz do zawartości
IGNORED

sklepy płytowe w Birmingham - co polecacie

lian

Rekomendowane odpowiedzi

Jadę tam za miesiąc i mam zamiar obsmyczyć kilka sklepów typu exchange z vinylami. Czy ktoś z Was może polecić konkretny sklep? Macie jakieś doświadczenia, choćby w targowaniu się o cenę?

Plan jest taki żeby parę kilko kupić i paczką wysłać do Polski.

Miejscem obowiązkowym jest The Diskery Records

The Diskery, 99 Bromsgrove Street, Birmingham, B5 6QB

od Bull-Ringu łatwo trafić, trzeba przejść przez japońską 'dzielnicę'

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozdrów Leona od 'young' boy from Poland - tak do mnie się zwracał, być może będzie pamiętał

koniecznie przejrzyj ofertę płyt na zapleczu (za ladą), było tam sporo perełek, zaraz na przeciwko wejścia leżą zazwyczaj świeżo przyniesione jeszcze nie wycenione płyty, tam także znalazłem trochę ciekawego rocka

ceny są różne jak i asortyment, jazz jest u nich droższy , muzyka popularna typu Pink Floyd, Genesis itp ok 2 - 5 Funów / szt

wg mnie to jedyny sklep godny odwiedzenia , byłem jeszcze w 3ch innych, ale ceny mają mocno zawyżone a obsługa wydała mi się mało zainteresowana klientem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

audiokarma.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.