Skocz do zawartości
IGNORED

SANSUI S-X900 problem z podświetleniem...

Łukasz Walawender

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od niedawna jestem posiadaczem SANSUI S-X900,który ma problem z podświetleniem...Mianowicie nie świeca się wszystkie elementy,które powinny świecić się na biało,czy też jasno jak kto woli...Mam na myśli w sekcji radia:SIGNAL,PRESET CHANNEL,FM STEREO,HI-BLEND,SPEAKER A/B,AUTO,LOCKED,CYFRY 1-16 zapamiętanych stacji oraz CYFRY 1-10 siły sygnału,SIŁA SYGNAŁU.W sekcji graficznego wskaźnika pracy kolumn:LEFT,RIGHT,WATTS/8,skala kolumny lewej i prawej w dB i skala środkowa W.Na zdjęciach sprzedającego wszystko świeciło się jak oryginalnie.Natomiast Pan twierdz,że wszystko jest ok,świeci się czy u mnie czy u niego tak samo...nie widzi różnicy...nawet na przykladowych zdjęciach z netu.Nawet stwierdził,że ten model ma tylko bursztynowy wyświetlacz częstotliwości stacji,a na czerwono wybór funkcji/źródła i pracujących kolumn.Proszę o Wasze opinie w tej sprawie i może sugestie co może być przyczyna usterki oraz czy można to naprawić w domu.Poniżej zdjęcie mojego egzemplarza i dla porównania kilka z netu.

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) post-51472-0-90930300-1393411077_thumb.jpgpost-51472-0-49107800-1393411109_thumb.jpgpost-51472-0-40220600-1393411169_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie byl jeszcze otwierany,gdyz nie mam technicznych mozliwosci...Jesli sprzedajacy twierdzi,ze u niego swiecilo,to czy moglo sie to stac w transporcie?I czy mam racje,ze powinno sie swiecic?

• 3 tygodnie później...

Przepraszam,że tak późno,ale wypadły ważniejsze sprawy.Sprzęt dziś zabiera znajomy,który zerknie na to,gdyż ja nawet po piwku nic nie zrobię...Amplituner jest do sprzedania,ponieważ w międzyczasie sprzedałem kolumny JAMO C407 i kupiłem DALI CONCEPT 6.Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać,zanim go zabierze.Dziękuję za odpowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.