Skocz do zawartości
IGNORED

JAKI ODTWAZACZ CD?

Jasku

Rekomendowane odpowiedzi

zamiast JBL kup to..http://www.hi-fi.com.pl/testy_hifi_kolumny_txt.php?id=28 , następnie jak uzbierasz kup to..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i będziesz miał to czego oczekujesz.. następnie jakieś dobre CD, wtedy z audiofilli się już chłopie nie wyrwiesz..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety, ale tak ju z jest że zawsze gra cały system , i dobrze zestawiony system za łącznie 7 tys zagra lepiej od niespasowanego systemu z podzespołów każdy po 10 tys.. A te kolumny grały kiedyś na AUDIO SHOW właśnie z baltlabem..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no tak, a wiec prosze napiszcie mi w takim razie co by tu idealnie z JBL e100 zagralo? jaki wzmacniacz i jaki cdek jedno i drugie do 4000zl. Bo narazie chcialem cedeka zmienic ale...... stwierdzilem ze zmienie wzmacniacz, a na cd zaczekam pare miesiecy. Zauwazylem ze strasznie jedziecie po jbl ze niby nie audiofilskie i takie tam, ale mi sie i dzwiek w sumie podoba i moge je jeszcze oddac ale chyba tego nie zrobie ;) w kazdym bąć razie napiszcie co z tymi glosnikami gralo by wedluk was idealnie.

..a może masz możliwość dopłacenia do tych ?.. podobno dobre..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...

jasku jakbys sie jednak rozmyslil i nie chcial juz tych JBL E100 to ja je moge od reki lyknac , jestem amtaorem poteznego sejsmiczengo bassu ktory przestawia meble w mieszkaniu i dosyc wyeksponowanej dyskotekowej gory , precz z cieplym audiofilkim dzwiekiem :) takie JBL to jedna z rzeczy jakie poszukuje tylko na nowe mnie nie stac

He he a moje sa nówki i juz wygrzane mam je jakis miesiac moze mniej i sprzedaje je niestety dzisiaj przychodzi klient i podejzewam ze je zabieze od reki. Dalem za nie 450 euro (nówka ze sklepu orginalnie zapakowane) i za tyle je sprzedaje mysle ze cena jest ok wiec jak by on ich nie kupil to dam znac.

jasku daj jakiegos priva do siebie gg albo maila ,bedzie mozna swobodniej pogadac , bo kolumnami jestem powaznie zainteresowany w cenie do 2000zl , noi przydala by sie inforamcja gdzie mieszkasz bo jakby nie kupil to chcialbym wiedziec czy moglbym sie osobiscie wybrac : moje gg 5476882

jak za takacne jakbym przyjechal ze wzmakiem o rzeczywiscie gralby tak jak mowisz niskim miekkim ogoromny bassem i dosyc ostra gora to biore odrazu z pocalowaniem reki :) widze ze sie troszke spoznilem , czemu nie oglosiles sie na forum w ogloszeniach :(

podaj chociaz maila to bysmy mogli sie jakos sprawniej skontaktowac , apropo ja tez sie tka decydowalem na kolumny i po przespaniu sie z ta mysla zdecywoelm ze poczekam i znajde cos leprzego ,a za ile chce je wziasc dokladnie i na jakim sprzecie i wjk duzym pokoju one u ciebie graly , nie slychlem jeszcze seri E ale parametry ma naprawde niezle ale jak z doswiadczenia odsluchow wiem ze parametru sa guwno warte jesli kolumny itak brzmia inaczej mimo nie rewelacyjnych parametrow np Paradigm monitor lub KODA NT306F

ja szukam czegos do muzyki dyskotekowej z ogromny wykopem basowym ktore potrafilby wstrasnac pomieszczeniem E100 na takie wygladaja te duze przetworniki robia naprawde wrazenie :) ciekawe jeszcze jak to brzmi

Co prawda opyliłeś kolumny i pewnie będziesz potrzebował pinie kupić inne, ale zdaje się że teraz warto przytrzymać karty przy orderach obserwując sklepy dystrybutora Primare, zwłaszcza te w których na półce stoją klocki serii 20.

Ja od dzisiaj jestem zaje... szczesliwym posiadaczem MYRYAD MI120 I B&W DM604 S3, no i teraz chcem jeszcze cd player kupic (obecnie mam technics sl-ps7 ) ale chcem cos leprzego poradzcie prosze co moze zagrac lepiej od technicsa pieniazki jakie chce oddac na cd to 2,5 tys zł. (Osobiscie myslałem o MARANTZ CD7300.)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.