Skocz do zawartości
IGNORED

Po francusku z meksykanskimi trabkami - co to jest?

bamarek

Rekomendowane odpowiedzi

Uslyszlem kiedys pewien utwor, ktory tak mi zapadl w pamiec, ze pamietam go juz dobre kilka lat. Mam nadzieje, ze pomozecie mi do tego dotrzec.

Meski wokal, dosc niski, raczej monotonny, bardziej mowiony niz spiewany. Takie polaczenie spokojnych kawalkow Noir Desir z Jacquesem Brelem.

W tle mala ilosc instrumentow, ale wyrozniaja sie meksykanskie trabki jak u Chucka Mangione.

Co to moze byc? Z gory dzieki.

Przyznam, ze do mojego opisu Joe Dassin pasuje idealnie. Wielkie dzieki za sugestie. Nie jest to ten sam utwor niestety, tamten byl jeszcze "ciemniejszy" choc calosc bardzo zblizona. Wrzuce ten kawalek na Spotify jako radio i moze sie przewinie. Dzieki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.