Skocz do zawartości
IGNORED

problemy z jriver na marantz na 11s1

janeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przez jakiś czas użytkowałem urządzenie bez problemu po wgraniu dedykowanego sterownika usb marantz i jriver. Obecnie w jrirver narzędzia ustawienia audio device brak jest możliwości ustawienia marantz usb. korzystam z windows 8.. Wg instrukcji sterownika w Windows w panelu sterowania dźwięk odtwarzanie powinno być widoczne głośnik marantz usb a jest speakers conexant smart audio hd urządzenie domyślne. Nie jest to wina marantza bo na innym komputerze i windows xp używam go bez problemu. Uprzejmie proszę o radę

Janeczek

https://www.audiostereo.pl/topic/111672-problemy-z-jriver-na-marantz-na-11s1/

Sprawdź czy urządzenie nie jest w Windows wyłączone,

Jeśli potrzebujesz pomocy pisz, tutaj lub pw

Pozdrawiam

Dziękuję za radę

Przepraszam za dyletanctwo, ale jak to sprawdzić

pozdrawiam

Dziękuję za radę

Przepraszam za dyletanctwo, ale jak to sprawdzić

pozdrawiam

Witam

Jednak było coś ze sterownikiem bo go odinstalowałem a później ponownie zainstalowałem i już gra bardzo się cieszę dziękuję tym, którzy zinteresowali się moim problemem. pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.