Skocz do zawartości
IGNORED

C.A. Trac1 (cd) za 500,- Warto?

Toomi2

Rekomendowane odpowiedzi

nie będe obiektywny, ale chyba nie jest to miejsce na takie pogaduchy... Ale dobra: ja mam na zbyciu ca cd4 w stanie idealnym po niedawnej gruntownej konserwacji i subtelnym profesjonalnym tuningu (zmiana elementów na lepszej jakości). chcę za niego 400zł - pierwszy właściciel, papiery, pudełko i to jest trochę odpowiedź na Twoje pytanie,ale jaky co to już na priva [email protected]

Na allegro w tej cenie już spory wybór, w zalezności od tego jakie brzmienie lubisz. ca cd4 (i chyba reszta linii też?) jesli wiesz ma brzmienie dosyć łagodne, świetne do akustycznych składów, klasyki, jazzu... brak mu troche kopa, ale bez przesady. W kazdym razie dżwięk bardziej "lampa" niż "tranzystor"...:))) pozdrawiam.

Ale jesli znasz cdtrack1 i szukasz tego sprzęciku, to brałbym jesli z pewnego źródła:))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.