Skocz do zawartości
IGNORED

Tice Audio Power Block IIIA Signature Series

niutek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę o pomoc,zdobyłem taki jak w tytule "kondycjoner",niestety ktoś wymontował z niego dwa trafa z obwodów ,które używają traf separacyjnych,bo dwa obwody są wysokoprądowe do końcówek mocy -te nie mają traf.W całym układzie były 3 trafa,zostało tylko te z układu zwanego HI Z Ultra Isolated.Chciałbym odtworzyć brakujące trafka,ale nie jestem pewien czy miały one taką samą budowę jak te środkowe,które zostało w stanie nienaruszonym,może ktoś ma takie urządzenie, i byłby na tyle uprzejmy by udostępnić choć kilka fotek ze środka,lub jeśli to możliwe jakieś dane ,schematy.W necie jest niewiele,w zasadzie nie znalazłem zdjęć środka ,które pozwoliły by się upewnić że dwa brakujące trafa są takiej samej konstrukcji jak te środkowe trzecie.Chodzi o to urządzenie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znając parametry traf brakujących nawinąłbym je na podobnych rdzeniach z zachowaniem oryginalnych sekcji itp.

dziękuję za pomoc

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.