Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz z serii 15s2

f16

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

właśnie jestem na etapie wymiany mojego zestawu Marantz pm 7004 + Marantz sa 7003. Podoba mi się brzmienie Marantza i dlatego postanowiłem pozostać przy tej marce. Do tego napis Made in Japan ma dla mnie ważne znaczenie. Na marginesie, dla mnie Made in Japan daje bardzo duże szanse na to, że sprzęt zagra przez dłuuuuugie lata, bez awarii. Mam bardzo dobre doświadczenie z napisem Made in Japan, i każdy sprzęt (poza tym Marantz sa 7003 bo to jednak made in China) stojący u mnie z Japonii, gra do tej pory, bez awarii :) Ale chodzi o coś innego. Zainteresowałem się zestawem Marantz sa 15s2, Marantz pm 15s2. Mam pytanie, na ile ten zestaw przewyższy jakościowo w brzmieniu mój obecny zestaw budżetowy? Pytam, bo obecnie w rejonie i w pobliżu, gdzie mieszkam brak oferowanej serii 15s2. Najprawdopodobniej wybrana seria 15s2 zagra z Tannoy Revolution DC6 T.

https://www.audiostereo.pl/topic/114212-marantz-z-serii-15s2/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.